Dzięki wielkieostry pisze:no no kolego tylko pozazdrościć
ps. styczeń 2010 - że ja cie tam nie widział
 natomiast co do stycznia i robionych fotek to już szmat czasu
  natomiast co do stycznia i robionych fotek to już szmat czasu  a miejsce mało znane...
 a miejsce mało znane...Moderator: G0 Karcio
Dzięki wielkieostry pisze:no no kolego tylko pozazdrościć
ps. styczeń 2010 - że ja cie tam nie widział
 natomiast co do stycznia i robionych fotek to już szmat czasu
  natomiast co do stycznia i robionych fotek to już szmat czasu  a miejsce mało znane...
 a miejsce mało znane...

Najwyższy czas ruszyć z murzynem! Natomiast u mnie to kilka drobiazgów już wpadlo, począwszy od gwintu i coś tam do środka.Much77 pisze:Ejze Latiboy
co to tam za rary sie szykuja do czwartego?
ja zegnalem w koncu lakiernika silowo podlug twoich wskazan(musi byc pompa) i podobno prace nad murzynem ruszaja ostro z kopyta
 Teraz rozglądam się za lampami, porządek z zicami musze zrobić i oczywiście felgi z czym chyba mam największy problem
  Teraz rozglądam się za lampami, porządek z zicami musze zrobić i oczywiście felgi z czym chyba mam największy problem  nie wiem co będzie dobre dla czwartego...
 nie wiem co będzie dobre dla czwartego... i setup zimowy...
  i setup zimowy...

można wiedzieć gdzie ja dorwałeś i czy w przystępnej cenie? Przydałaby się teraz kierownica z wersji Pacyfic - skóra perforowana
  można wiedzieć gdzie ja dorwałeś i czy w przystępnej cenie? Przydałaby się teraz kierownica z wersji Pacyfic - skóra perforowana  
 skąd ma latiusz nie wiem
 skąd ma latiusz nie wiem 

Hmmm... mam troche rodziny w DE także udało się załatwic oryginał w dobrym pieniądzuki3r0 pisze:Gałka S3 to jest tomożna wiedzieć gdzie ja dorwałeś i czy w przystępnej cenie? Przydałaby się teraz kierownica z wersji Pacyfic - skóra perforowana
 Co do kierownicy to na oku jest coś nowszego...
  Co do kierownicy to na oku jest coś nowszego...  
 Na allegro takie ori gałki chodza chyba w okolicach 400zl z przesyłką, tylko nie wiem czy wiecie ale to tak plug&play nie pasujetruckman pisze:ki3r0, na allegro po 130 zł są nowe ale chyba nie ori bo raz ze tanie a dwa pewnie podali by jakiś numer.skąd ma latiusz nie wiem

jestem ciekaw co za kolo wpadnie
 jestem ciekaw co za kolo wpadnie   

ja chyab wiem jak wyglada ten srodek lokomocjiLatiusz pisze:zakupiłem drugi środek lokomocji

powiedz mi jakiej firmy masz przednie lampki ?
  powiedz mi jakiej firmy masz przednie lampki ?
Ja kupiłem w ASO za 130 zł taką samą jak na załączonym zdjęciu.truckman pisze:na allegro po 130 zł są nowe ale chyba nie ori bo raz ze tanie a dwa pewnie podali by jakiś numer
Golfik czeka na pogode, żeby wszystko montować, narazie po trochu gromadze co nie co w piwnicywandal pisze:Lati widze ze caly czas zmiany w mk4jestem ciekaw co za kolo wpadnie
 ja chyba wiem jak wyglada ten srodek lokomocjiLatiusz pisze:zakupiłem drugi środek lokomocji
ja chyba wiem jak wyglada ten srodek lokomocjiLatiusz pisze:zakupiłem drugi środek lokomocji
 co do koła jest rozkminka
  co do koła jest rozkminka   stare sprzedane i trzeba coś znaleźć na nowy sezon...
 stare sprzedane i trzeba coś znaleźć na nowy sezon... 
 Sandorr pisze: powiedz mi jakiej firmy masz przednie lampki ?

Dzieki wielkiepelton pisze:Witamy w Projektach
 jest radość... trzeba modzić dalej
  jest radość... trzeba modzić dalej 
Dokładnie w DE nic drożej, a moja wpadła w ramach przysługiPrezes Bogacz pisze:Ja kupiłem w ASO za 130 zł taką samą jak na załączonym zdjęciu.truckman pisze:na allegro po 130 zł są nowe ale chyba nie ori bo raz ze tanie a dwa pewnie podali by jakiś numer

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości