Moderator: G0 Karcio
Olo a patrzyłeś na igus.pl ?? Tam mają różne cięgna przeguby ulowe itp itd i można to dostać w ilościach od 1 szt. Ja będę tam graty na Short shifter zamawiał.olozwirski pisze:
A brakujacych czesci do ITB jak nie bylo tak nie ma.... Poszukuje glowek ciegien z gwintem wewnetrznym 5 i 8mm w ilosciach mocno niehurtowych, 2 szt kazdego.
olozwirski pisze:Projekt umarł,....
Opcje cewek rozkminiłem. Od 1.8T się nie nadają, są za krótkie. Może dało by się zastosować przedłużki na świece ala' 125p czy 126p. Na długość pasują od TFSI ale trzeba by zmieniać dekle zaworów żeby to sensownie wyglądało. Narazie odpuszczam temat.Marszall pisze:taka jak w silnikach 1.8 t np. AEB
Tylko że ten dekielek będzie innyolozwirski pisze:Jeszcze co do felg to mają być BBS RM 8Jx15 umalowane na ciemny kolor (???) ze złoconymi śrubkami. Najfajniejsze jest to że mogę mieć różny rozstaw śrub na osiach i nic nie będzie widać bo dekielek wszystko przykryje![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości