ok czekamy cierpliwieshowtime pisze:Z ocenami wstrzymajmy sie prosze do zalozenia

Moderator: G0 Karcio
ok czekamy cierpliwieshowtime pisze:Z ocenami wstrzymajmy sie prosze do zalozenia

Dlatego zmieniłem koło na takie co by wystawało i było mocnetruckman pisze:Żurek miał z tylu słabo.

tylko oponka wąska, i odboje na tyl
 tylko oponka wąska, i odboje na tyl 

Miałem to samo tylko dystans 20mm i właśnie tutaj zabrakło tego 1cmpelton pisze:U mnie w zeszłym sezonie8,5 opona 215 35 18, dystans 30 mm

Były oczywiście miejsca we Wrocławiu w które nawet nie jechałem ale jakoś szczególnie nie płakałem i dało się na tym jeździć
 Były oczywiście miejsca we Wrocławiu w które nawet nie jechałem ale jakoś szczególnie nie płakałem i dało się na tym jeździć  Najgorsze torowisko we Wrocławiu Hallera/Powstańców przejeżdżałem 20 km/h ale przejeżdżałem. Niektórzy pukali mi w głowę i patrzyli na mnie jak na czubka ale 215 35 18 nie oceniam jako jakaś mega hardcorowa guma o niskim profilu. Da się na tym jeździć
 Najgorsze torowisko we Wrocławiu Hallera/Powstańców przejeżdżałem 20 km/h ale przejeżdżałem. Niektórzy pukali mi w głowę i patrzyli na mnie jak na czubka ale 215 35 18 nie oceniam jako jakaś mega hardcorowa guma o niskim profilu. Da się na tym jeździć  

to jest sprawdzone w 8.5j przez cały sezon u mnie kombinowałem i wtedy masz lux. Co prawda ja miałem max w dół finalnie ale to przez opony. Teraz będę miał wyżej a wypełni i auto będzie lepiej wyglądało.
 to jest sprawdzone w 8.5j przez cały sezon u mnie kombinowałem i wtedy masz lux. Co prawda ja miałem max w dół finalnie ale to przez opony. Teraz będę miał wyżej a wypełni i auto będzie lepiej wyglądało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości