MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MK4 Variant 1,9 TDI by Showtime / aktualny UPDATE na 1 str.
Tez miałem takie ASY i też wydawały sie małe. Ten typ tak ma. Załóż dystans, obniż i bedzie git.
- Dominik2566
- Ma gadane
GTI lepiej mu pasowały chyba że te Asy środek na czarno rant polerka i się zobaczy ale moim zdaniem lepiej wyglądał na GTI
- RafaelloW007
- Forum Master
bez sensu bylo robic taka "przedpremiere", tym bardziej jak sam napisales na podwyzszonym zawiasie, bylo zrobic wszystko pomalu i na spokojnie, pomierzyc jaki dystans dac, jaka opona wejdzie, pokrecic gwintem i bys wszystko wiedzial, a tak dales kupowate foty, posypaly sie negatywne komentarze i sie zniecheciles, moim zdanie felga jest ok tylko trzeba sie z nia jeszcze pobawic zeby rwalo suty, pozdro
RafaelloW007, dobrze gada... spokojnie powoli, popróbować, przymierzać aż siądzie jak trzeba
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ok, po dzisiejszym dniu postanowione jest ze ASY jednak zostają. Felga ma potencjał i dzisiaj, jak dokladnie wymylem auto, opony zrobily sie czarne a nie szare to ogolnie zaczelo to wygladac. Gwint pojdzie w dol i bedzie wszystko cacy. Co do opon to bedzie 215/40 i 205/40. To powinno uratowac sytuacje.
Dziekuje za wszystkie pomocne komentarze. Bylem w rozterce i tak jak ktos wyzej napisal zniechecilem sie do tych felg, ale mają one potencjal i trzeba go wykorzystac. Jutro musze dokupic 2 brakujace pierscienie centrujace, bo na razie nie da sie jechac szybciej niz 100 km/h bez rwania kierownicy. Zaloze jutro pierscienie i zrobie test drive. Jesli bedzie sie dobrze prowadzic itp to przez zime, pomału bede konfigurowal pakiet.
Dziekuje raz jeszcze
Dziekuje za wszystkie pomocne komentarze. Bylem w rozterce i tak jak ktos wyzej napisal zniechecilem sie do tych felg, ale mają one potencjal i trzeba go wykorzystac. Jutro musze dokupic 2 brakujace pierscienie centrujace, bo na razie nie da sie jechac szybciej niz 100 km/h bez rwania kierownicy. Zaloze jutro pierscienie i zrobie test drive. Jesli bedzie sie dobrze prowadzic itp to przez zime, pomału bede konfigurowal pakiet.
Dziekuje raz jeszcze
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Może jak byłby dystans to uratowało by sytuację, ale jak bym miał takie 18" GTi to bym ich nie oddał. Dużo ładniej wyglądał variant na poprzednich felach. Pozdro.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mi sie juz zaczely podobac. Kultowy wzor parapet w polerce. 9J na tyle. Same plusy.
I jak siadzie na glebie bardziej i wypcham kolka to bedzie ogien
I jak siadzie na glebie bardziej i wypcham kolka to bedzie ogien
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
-
- ->|<-
Tego się 3maj ! Mi od zawsze się ten wzór podoba, pasuje do 4. generacji.showtime pisze:Mi sie juz zaczely podobac.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- Dominik2566
- Ma gadane
showtime, a jakie ty masz tam ET ???
Bo ty piszesz że masz Felgę 9J z tyłu i widzę że masz dużo jeszcze do nadkola ja mam 9.5J i mam równo z nadkolem ale ET mam 35...
Bo ty piszesz że masz Felgę 9J z tyłu i widzę że masz dużo jeszcze do nadkola ja mam 9.5J i mam równo z nadkolem ale ET mam 35...
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja tez mam ET35 ale 9J
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Dominik2566
- Ma gadane
a opony jakie masz naciągnięte bo ja mam 235 ? te pół cala to wychodzi między 1cm między 9.5J a 9J to nie ma dużo
- Dominik2566
- Ma gadane
truckman, jak go odciążyłem to i tak miałem równo z nadkolem
Może to zależy od felgi albo od opony jeszcze ...
Może to zależy od felgi albo od opony jeszcze ...
Dominik2566, nie po prostu jak glebisz to koła idą w negatyw chyba ze masz zbiezność rozwaloną, u mnie na et30, 8,5 cala z przodu wystawało, a jak jeździł na glebie to 1cm dystansu spowodował że rancik zaczął wystawać.