[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
hmmm a jak by tak środki felg na czarny chrom a obręcze (nie rant) na czerwono.
chodzi mi o takie cacko
chodzi mi o takie cacko
Bio, właśnie o tym też wspominałem Piotrkowi, ale mu się nie widzi...
No nie podoba mi się to w czarnym aucie, rozumiem Wasz zamysł aby było coś spójnego z resztą ale raczej nieDuDa pisze:Bio, właśnie o tym też wspominałem Piotrkowi, ale mu się nie widzi...
Bardziej wewnętrzna część felgi na czarno tak aby przez te małe otwory u mnie widać było czerń, patelnia z przodu na czerwień.Fojt pisze:hmmm a jak by tak środki felg na czarny chrom a obręcze (nie rant) na czerwono.
Weź nie szczuj takimi zabawkami CUDOFojt pisze:chodzi mi o takie cacko
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
pelton, na tym cerwonce jak dla mnie wygląda za grubo....zielony taki sobie....ale czerwień malllllina...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
To może taka kombinacja:
Rant w czarnym macie z czerwonym paskiem, środek w czarnym połysku. Fajnie to na żywo wyglądało.
Rant w czarnym macie z czerwonym paskiem, środek w czarnym połysku. Fajnie to na żywo wyglądało.
Tak trochę mrocznie Bandzior pełną gębą Za chwilę coś Wam jeszcze pokażę co mi łazi po głowie na trochę innych obręczach.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Zdecydowanie numer dwa
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- luki07
- _
- Kontakt:
pelton, widze, ze spodobaly Ci sie A8 winter swego czasu chcialem takie do siebie zapodac ale sa prosiaki, oen pod KFC mial takie, przymierz, zobacz, bo jednak VT to nie do konca to samo co real
- Dominik2566
- Ma gadane
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
ogólnie taka czerwień to będzie super kolor
czekam na realizację planu heh
czekam na realizację planu heh
Nie wiem czy wychwyciliście pewny szczegół na masce?
Opcja nr 2 również mi się zdecydowanie podoba, dziś może będę miał VT w opcji BLACK tylko z czerwonymi lampami i deklami
Opcja nr 2 również mi się zdecydowanie podoba, dziś może będę miał VT w opcji BLACK tylko z czerwonymi lampami i deklami