[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
- hugo00
- Użytkownik
[mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
pele ja przyprowadzilem dzis tą impreze wrx sti i powiem ci olej v6 jak to piknie jedzie...
Pomiary G-tech
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Gejsza nie dla mnie za spartańsko w środku i w Subaru i w Mitsu
Będzie jeszcze jedna pamiątka po aucie w listopadowym VW Trends. Artykulik wraz z Metanem i Jegorem
Będzie jeszcze jedna pamiątka po aucie w listopadowym VW Trends. Artykulik wraz z Metanem i Jegorem
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
pelton, jaka cena za gofera?
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-aeb- ... bo-231506/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/show?id=C20666982" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli auto nie sprzeda się z felgami do 30 października będą do sprzedaży felgi z oponami i śrubami kulami z MERCEDESA, te z aktualnego setupu. Można się już po nie ustawiać w kolejce jeśli jest ktoś zainteresowany. Teraz jeszcze nie chce ich sprzedawać bo jeszcze coś tam sezonu zostało i auto wygląda atrakcyjnie
Dla zainteresowanych szczegóły na PW, mogę porobić zdjęcia itp.
Co do zainteresowania jakieś jest, jestem umówiony z 3 osobami na oglądanie (mówię tu o rozsądnych osobach które poważnie podchodzą do tematu).
Jest dosyć sporo telefonów w stylu:
-za tyle i tyle biorę auto, dziś będę
-targowanie się bez oglądania auta - cena jest sztywna
-za ile sprzedasz dekory które tak naprawdę są oklejone STICKERBOMBSEM wycinanym z płachty 1 m x 1 m
-prośby o papier wraz z gwarancją na mody
-za ile sprzedasz gwint bo potrzebuję
Jedna osoba przyjechała. Chciała się bardzo przejechać... Pan wsiadł, odpalił i ruszył, zaczął gnieść auto niedogrzane, dostał OPR. Jak już się rozgrzało mówię do klienta, że ma już dogrzane i może przycisnąć i tak uczynił kręcąc auto do 2500 obrotów i zmieniając bieg na wyższy, skwitował, że auto nie ma na pewno tyle mocy i coś jest z nim nie tak... Rozłożyłem ręce, załamałem się brakiem jakiejkolwiek wiedzy na temat tego jak jeździ auto z BIG T ale jako właściciel auta zaproponowałem mu, ze zamienimy się miejscami i go przewiozę. ESP off i przegoniłem auto do piątego biegu kręcąc pod 4000 obrotów co równało się z uzyskaniem w miarę wysokiej prędkości. Wyhamowałem tocząc się z powrotem na parking i w trakcie spokojnej drogi powrotnej usłyszałem od Pana "nie dbasz o auto, tak piłować samochód to tragedia, silnik pewnie jest już zajechany". SZOK autentycznie szok, gość chyba chciał się przejechać a nie był poważnie zainteresowany samochodem... Świadomość w wiedza typowego Kowalskiego jest w tragicznym stanie
POZDRO
Dla zainteresowanych szczegóły na PW, mogę porobić zdjęcia itp.
Co do zainteresowania jakieś jest, jestem umówiony z 3 osobami na oglądanie (mówię tu o rozsądnych osobach które poważnie podchodzą do tematu).
Jest dosyć sporo telefonów w stylu:
-za tyle i tyle biorę auto, dziś będę
-targowanie się bez oglądania auta - cena jest sztywna
-za ile sprzedasz dekory które tak naprawdę są oklejone STICKERBOMBSEM wycinanym z płachty 1 m x 1 m
Jedna osoba przyjechała. Chciała się bardzo przejechać... Pan wsiadł, odpalił i ruszył, zaczął gnieść auto niedogrzane, dostał OPR. Jak już się rozgrzało mówię do klienta, że ma już dogrzane i może przycisnąć i tak uczynił kręcąc auto do 2500 obrotów i zmieniając bieg na wyższy, skwitował, że auto nie ma na pewno tyle mocy i coś jest z nim nie tak... Rozłożyłem ręce, załamałem się brakiem jakiejkolwiek wiedzy na temat tego jak jeździ auto z BIG T ale jako właściciel auta zaproponowałem mu, ze zamienimy się miejscami i go przewiozę. ESP off i przegoniłem auto do piątego biegu kręcąc pod 4000 obrotów co równało się z uzyskaniem w miarę wysokiej prędkości. Wyhamowałem tocząc się z powrotem na parking i w trakcie spokojnej drogi powrotnej usłyszałem od Pana "nie dbasz o auto, tak piłować samochód to tragedia, silnik pewnie jest już zajechany". SZOK autentycznie szok, gość chyba chciał się przejechać a nie był poważnie zainteresowany samochodem... Świadomość w wiedza typowego Kowalskiego jest w tragicznym stanie
POZDRO
Ostatnio zmieniony czw wrz 29, 2011 09:29 przez PELE, łącznie zmieniany 3 razy.
- Progresywny
- Lubie to!
Hehepelton pisze:-za ile sprzedasz dekory które tak naprawdę są oklejone STICKERBOMBSEM wycinanym z płachty 1 m x 1 m
Typowe podejście wieśmaków oderwanych od pługa szukających samochodu do przewożenia gnoju, paszy i innych dóbr
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Re: [mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
LEŻĘpelton pisze: Jedna osoba przyjechała. Chciała się bardzo przejechać... Pan wsiadł, odpalił i ruszył, zaczął gnieść auto niedogrzane, dostał OPR. Jak już się rozgrzało mówię do klienta, że ma już dogrzane i może przycisnąć i tak uczynił kręcąc auto do 2500 obrotów i zmieniając bieg na wyższy, skwitował, że auto nie ma na pewno tyle mocy i coś jest z nim nie tak... Rozłożyłem ręce, załamałem się brakiem jakiejkolwiek wiedzy na temat tego jak jeździ auto z BIG T ale jako właściciel auta zaproponowałem mu, ze zamienimy się miejscami i go przewiozę. ESP off i przegoniłem auto do piątego biegu kręcąc pod 4000 obrotów co równało się z uzyskaniem w miarę wysokiej prędkości. Wyhamowałem tocząc się z powrotem na parking i w trakcie spokojnej drogi powrotnej usłyszałem od Pana "nie dbasz o auto, tak piłować samochód to tragedia, silnik pewnie jest już zajechany". SZOK autentycznie szok, gość chyba chciał się przejechać a nie był poważnie zainteresowany samochodem... Świadomość w wiedza typowego Kowalskiego jest w tragicznym stanie
I tak to niestety jest, sprzedawać auto dopieszczone po modach, a 3/4 ludzi i tak wie lepiej :]
U mnie było to samo wszyscy oglądali niby wszystko wiedzieli a nie mieli pojęcia co jest zrobione w aucie.
ps. i kupa ludzi mówiła, że oni golfa 4 to moga za 13k kupić a nie za tyle kasy i też w dieslu
ps. i kupa ludzi mówiła, że oni golfa 4 to moga za 13k kupić a nie za tyle kasy i też w dieslu
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
- luki07
- _
- Kontakt:
pelton, zalamales mnie, piszac ze trafiles na takiego konesera TDi ... nikt nie mowil ze bedzie latwo sprzedac, ale myslac o Twoich planach ktore chcesz zrealizowac, sadze ze 30go pozegnasz sie z autem musisz poprostu trafic na takiego samego wariata jak Ty, wtedy nawet slowa nie sa potrzebne bo gosc bedzie wiedzal czym jedzie i zadecyduje "biore albo nie" trzymam kciuki, daj znac jak sie sprzeda
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Miałem dokładnie to samo jak sprzedawałem samochód. Na prawdę *#cenzura#*... to jest, a ty i tak musisz być miły bo chcesz sprzedać
Hej. Słyszałem że masz lampy USA na handel. Ile za nie chcesz?
A w moim temacie napisane chyba 18x że juz nic nie ma, ani fantów, ani auta.
Także trzeba być zajebiście cierpliwym!!!
Do mnie jeszcze teraz(2 miechy po sprzedaży) ludzie piszą:pelton pisze:-za ile sprzedasz dekory które tak naprawdę są oklejone STICKERBOMBSEM wycinanym z płachty 1 m x 1 m
Hej. Słyszałem że masz lampy USA na handel. Ile za nie chcesz?
A w moim temacie napisane chyba 18x że juz nic nie ma, ani fantów, ani auta.
Także trzeba być zajebiście cierpliwym!!!
Widzę, że rozumiecie mnie Panowie, niech się sytuacja rozwija, zobaczymy co czas przyniesie Nie będzie na pewno sprzedaży auta na graty, nie mam na to czasu ani chęci...
Aha zapomniałbym dodać, w aucie w tamtym tygodniu wymieniłem dwumasę. Serce mi się kroiło słysząc jak stara daje o sobie znać i jakoś nie potrafiłem jeździć autem z takim babolem więc jest też jakiś kolejny plusik dla kupującego
Dwa shoty z niedzielnego spota na KFC
powinno popłacićlolo_golf pisze:Także trzeba być zajebiście cierpliwym!!!
okej, dziękiluki07 pisze:trzymam kciuki, daj znac jak sie sprzeda
zapomniałem dodać, że też to już słyszałem od jednego "kupującego"Ponior pisze:kupa ludzi mówiła, że oni golfa 4 to moga za 13k kupić a nie za tyle kasy i też w dieslu
Aha zapomniałbym dodać, w aucie w tamtym tygodniu wymieniłem dwumasę. Serce mi się kroiło słysząc jak stara daje o sobie znać i jakoś nie potrafiłem jeździć autem z takim babolem więc jest też jakiś kolejny plusik dla kupującego
Dwa shoty z niedzielnego spota na KFC