[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE
Uuuu... to trzeba do gazety trafić, żeby być w projektach? W takim razie podwójne gratulacje.
[mk IV] SMOŁA by PELE
DuDa, nie, wystarczy zostać zgłoszonym przez innych i dostosować temat do ogólnych wymogów.
- hugo00
- Użytkownik
[mk IV] SMOŁA by PELE
Graty GWIAZDORZE.
Mnie najbardziej podobał sie fragment o miłym akcencie z leona top sporta
Mnie najbardziej podobał sie fragment o miłym akcencie z leona top sporta
Pomiary G-tech
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE
pelton, gratuluję dostania sie do gazetki...faja pamiątka...tak trzymać ...autko robi robote
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
[mk IV] SMOŁA by PELE
Dzięki za wszystkie gratulacje
Również dziękuję za przeniesienie do Projektów. Teraz mam chwilę po VAGcampie aby coś odpisać. Uczestniczenie w organizacji takiej imprezy to bardzo praco i czasochłonna sprawa Ale było naprawdę warto
Poniżej zdjęcie z "VAG KEMPINGU"
Również dziękuję za przeniesienie do Projektów. Teraz mam chwilę po VAGcampie aby coś odpisać. Uczestniczenie w organizacji takiej imprezy to bardzo praco i czasochłonna sprawa Ale było naprawdę warto
Poniżej zdjęcie z "VAG KEMPINGU"
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE
ja zaluje ze nei wyrobilem;/ na afterparty nieoficjalne do nysy wbijacie jvc?;] spiloby sie co... taak,tez kupilem gt i mega gratulacje
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
[mk IV] SMOŁA by PELE
U ciebie jest słuszny front, do czarnego auta po prostu pasuje czarny przód i tak powinno być,
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: [mk IV] SMOŁA by PELE
pogratulować , bardzo mi się podoba projekt ... 'czarna perła " z akcentem na felgi ... superancko too wygląda , i gratulacje za gazete
[mk IV] SMOŁA by PELE
andrew-ziom, dzięki za miłe słowo, już idę do Ciebie zobaczyć co tam majstrujesz
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE
Powiedzcie cos wiecej kiedy afterparty w Nysie szykujecie bo ekipa małopolska jest tak zajawiona nysą, ze chetnie bysmy zrobili małą powtórke z rozrywki po 20 wrzesnia
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL