MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman [ rodzinny kombiak ]
zamienię moje kola na jakieś 16-17
najlepiej ori wzór.
Najlepiej komplet z oponami. Co do
kwestii dopłat to wszystko zależy i jest do dogadania.
najlepiej ori wzór.
Najlepiej komplet z oponami. Co do
kwestii dopłat to wszystko zależy i jest do dogadania.
Narazie będzie mniejsze koło, wstępnie ugadane 17, na podniesionym gwincie. Później szukam springów weitec -40 bo ładnie równo siada. Dalej się pomyśli, ale może być tak że będzie to po prostu dupowóz który wygląda troszkę inaczej niż seria. Ogólnie jest chęć sprzedaży
Szkoda nie szkoda. Mam 6 cm od najniższego punktu i ostatnio doszedłem do wniosku że co jak co ale jakimś współczesnym męczennikiem nie jestem a autem latam sporo i ostatnio nie sam więc musze tak zrobić żeby osobie na pasażerze też się dobrze latało.
Jeździłem na solidnej glebie na codzien przez ponad rok. W aucie na codzien to wystarczy. Także 17 i zawias na lekkim obniżeniu żeby ewentualnie dało się to sprzedać bo kto nie kumaty to nie zauważy. a ja nie będę latał całkiem seria w miedzyczasie
Jeździłem na solidnej glebie na codzien przez ponad rok. W aucie na codzien to wystarczy. Także 17 i zawias na lekkim obniżeniu żeby ewentualnie dało się to sprzedać bo kto nie kumaty to nie zauważy. a ja nie będę latał całkiem seria w miedzyczasie
I tu mam problem, bo jeżdżę non stop po mieście... Tzn gwint leży ale zastanawiam się nad kołem... Miałoby być 18inczys ale rozkminiam 17... Wujek napisz PW jak widzisz żeby pogonić twoje felaszki...truckman pisze:Jeździłem na solidnej glebie na codzien przez ponad rok. W aucie na codzien to wystarczy. Także 17 i zawias na lekkim obniżeniu
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- Dominik2566
- Ma gadane
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Re: MKIV Variant by truckman [ Sprzedam ]
Może na Sprintera chcesz zamienić to kombi ??truckman pisze:Kupie multivana to będziemy w busie siedzieć.
8 osób przewieziesz plus kierowca
MKIV Variant by truckman [ Sprzedam ]
Jakbyś miał t4 to byśmy się dogadali.
Taki typowo bus to mi nie potrzebny
Taki typowo bus to mi nie potrzebny