[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
Biały w pakiecie gti jest boski
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-aeb- ... bo-231506/" onclick="window.open(this.href);return false;
[golf mk2] by garyvw
Gary, gratuluje Bo naprawdę dobry z niego Golf Może przydałoby się założyć temat w odpowiednim dziale?
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
a podziekowal,podziekowalkubcor pisze:Gary, gratuluje Bo naprawdę dobry z niego Golf
narazie zadnych zmian w aucie niestety nie ma, a co za tym idzie tematu nie ma sensu zakladac,jak cos sie ruszy to temat zapewne zagoscikubcor pisze:Może przydałoby się założyć temat w odpowiednim dziale?
pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: [golf mk2] by garyvw
Jakieś aktualne foto jak się prezenci na GOTTI daj jak możesz:D I nie myślisz może o powrocie do rm w tamtym setupie?
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
tak to sie prezentuje
a czy mysle o rm, coz odpowiem krotko, oczywiscie , ale jeszcze nie czas na to,jest wiele pilniejszych spraw od inwestowania w kola, ale kiedys mam nadzieje,ze rm powroca w niegorszym setupie co poprzednie
pozdr
a czy mysle o rm, coz odpowiem krotko, oczywiscie , ale jeszcze nie czas na to,jest wiele pilniejszych spraw od inwestowania w kola, ale kiedys mam nadzieje,ze rm powroca w niegorszym setupie co poprzednie
pozdr
- popielasty
- Gadatliwa bestia
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
RM 010
fabryka: 7 cali szer. (6,5 cala beben, 0,5 cala rant) et 40
u mnie: 8,5 cala z przodu i 9 z tylu
fabryka: 7 cali szer. (6,5 cala beben, 0,5 cala rant) et 40
u mnie: 8,5 cala z przodu i 9 z tylu
- popielasty
- Gadatliwa bestia
[golf mk2] by garyvw
tak myślałem to teraz powiedz czy masz jeszcze jakieś foto tej konfiguracji i czy felgi wystawały za obrsy? tak się składa że też mam rma z opla ;>
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
odnosnie fotek to na wczesniejszych stronkach jest ich kilka zapodam jeszcze jedna,na ktorej widac,jak to mniej wiecej wygladalo:
niestety przy kicie gt cupline 80/60 tyl pomimo lekko zeszlifowanych rantow nadkola dosc mocno tarl, przod natomiast dawal rade, odnosnie wystawania za obrys to tak jak z obcieraniem, przod ok,praktycznie na rowno z sierpem,natomiast tyl ,lekko wyszedl, tragedii nie bylo,no ale jednak delikatnie wystawal.Dzis gdybym mial znowu skladac sobie rm to zlozyl bym na tych samych rantach, bo wygladalo to dla mnie praktycznie idealnie i taka kombinacje polecam kazdemu do mk2
pozdr
niestety przy kicie gt cupline 80/60 tyl pomimo lekko zeszlifowanych rantow nadkola dosc mocno tarl, przod natomiast dawal rade, odnosnie wystawania za obrys to tak jak z obcieraniem, przod ok,praktycznie na rowno z sierpem,natomiast tyl ,lekko wyszedl, tragedii nie bylo,no ale jednak delikatnie wystawal.Dzis gdybym mial znowu skladac sobie rm to zlozyl bym na tych samych rantach, bo wygladalo to dla mnie praktycznie idealnie i taka kombinacje polecam kazdemu do mk2
pozdr
- popielasty
- Gadatliwa bestia
[golf mk2] by garyvw
A możesz jeszcze przypomnieć jakie opony miałeś na tych felgach? Miałeś kit a nie gwint? (tył wysoko coś stoi na tym foto - wynika to z tego obcierania?). Powiem Ci że u mnie na glebie nie tarło, bo sprawdzałem. Teraz jeżdżę na dystansach, bo mam jeszcze baze 7 cali... Ja myślałem o 9 i 9,5 cala
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
zarowno z przodu jak i ztylu mialem 195/45, toyo proxes
tyl faktycznie jakos tam mega nisko nie byl,aczkolwiek mocno wystrzelony w gore rowniez nie
golf byl ujezdzany na kicie,tak jak wspominalem 80/60, z tym,ze przod straszny beton,tyl zas miekki,
Jezeli chodzi o wspomniana przez ciebie konfiguracje, to coz nie wiem jak tam w jadzi jest,ale do mk2 to juz dosc sporo, przod przy zwyklym sierpie bedzie juz zapewne wystawac a tyl,jezeli jest tak jak w golfie to rowniez, akurat kolega z wioski ma u siebie 3 cale z tylu (tu mniej wiecej widac jak tyl wystaje),
powtorze sie,ale wedlug mnie 2 cale na przod i 2,5 na tyle jest praktycznie idealnym doborem do mk2 osobiscie lubie jak cos tam wystaje,ale nie do przesady
pozdr
tyl faktycznie jakos tam mega nisko nie byl,aczkolwiek mocno wystrzelony w gore rowniez nie
golf byl ujezdzany na kicie,tak jak wspominalem 80/60, z tym,ze przod straszny beton,tyl zas miekki,
Jezeli chodzi o wspomniana przez ciebie konfiguracje, to coz nie wiem jak tam w jadzi jest,ale do mk2 to juz dosc sporo, przod przy zwyklym sierpie bedzie juz zapewne wystawac a tyl,jezeli jest tak jak w golfie to rowniez, akurat kolega z wioski ma u siebie 3 cale z tylu (tu mniej wiecej widac jak tyl wystaje),
powtorze sie,ale wedlug mnie 2 cale na przod i 2,5 na tyle jest praktycznie idealnym doborem do mk2 osobiscie lubie jak cos tam wystaje,ale nie do przesady
pozdr
- popielasty
- Gadatliwa bestia
[golf mk2] by garyvw
ale te 3 cale z tyłu to RM010 czy RM012?:p a w tym ciemnym golfie czemu tył tak wysoko? przycierałoby? ja oczywiście będę ciął nadkola tak żeby jak najmniej tarła było. rozumiem że u Ciebie nie było z tyłu wycinane nadkole pod nakładką?
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
rm 012 , aczkolwiek z tego co zauwazylem jest to bez roznicy, rm 010 chowa sie poprostu glebiej o te pol cala,o ktore jest szersze od 012, a 012 z racji tego iz jest wezsza , jest dalej od belki i ma inne et a co za tym idzie zarowno w 010,jak i w 012 ranty wystaja tak samo bynajmniej z tego co zauwazylem.Ciemny golf stoi tak z dwoch powodow, pierwszy to obcieranie,a drugi vr pod maska ,a co za tym idzie bardzo nisko miska.J u siebie nic nie wycinalem,jedynie lekko szlifierka przelecialem rancik nadkolapopielasty pisze:ale te 3 cale z tyłu to RM010 czy RM012
- Golfinkatdi
- VW Baron
- Kontakt:
[golf mk2] by garyvw
Golfik prezentuje się megaaaa ładnie , normalnie szacuneczek Kolego , PozdaVWiam .. a te felgi , cudo
Golf GTD MK2 by RobertBlue
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/bialyGTDroberta/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 49&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/bialyGTDroberta/" onclick="window.open(this.href);return false;