[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - AUTO NA SPRZEDAŻ...
heh z golfem zrobił wszystko już więc po co mu on? będzie się nudził a tak w audi ma znowu co robić
KonradzikIV rozumiem, że w Pruszczu już nie będzie można zobaczyć autka ?
czajaa22 pisze:KonradzikIV, Powiedz konrad co taka nagła zmiana planów? Projekt już sie znudził czy za dużo się napatrzyłeś na B6 na psssss.....
Nie no ja nie rozumiem czym wy sie ludzie w zyciu kierujecie, ze bedzie latać "Golficzkiem" do usranej śmierci ? W przypadku Konrada, zrobil praktycznie wszystko co mozna było zrobic w tym aucie, no moze poza swapem na męski silnik, ale jestem w stanie mu to wybaczyć jak kupi jakieś 4.2 Praktycznie wszystkie ważne imprezy zaliczone, sesja VW Trends, Worthersee... Tak poza tym, trzeba sie rozwijać do przodu, jeszcze z rok-moze dwa bedziesz marzył o tym zeby sprzedać auto, a jedynym środowiskiem które nim bedzie zainteresowane to grupa młodych napaleńców w wieku 20-paru lat którzy sie tym beda jeszcze jarać. Wiec ja tam sie ciesze, ze Krakus w koncu się zebrał na to aby auto sprzedać, choc jeszcze swego czasu było "nigdy sreberka nie sprzedam" ..Mizzrim pisze:czajaa22, za dużo się napatrzył na B6 i pewnie już nie miał pomysłu co do mkIV
Fakt, ze szkoda projektu, ale sam zrobiłem identycznie. Nie żałuje, na aucie sie świat nie kończy, a ekipa zawsze zostaję ! Dlatego sie ogarnijcie troche, bo kacapoły prawicie niesamowite.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
mi też po głowie B7 chodzi więc rozumiem kierownika
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nie, chyba wyrosłem z tego żeby jechać przez całą Polskę tylko po to żeby się najebać....Kamils pisze:KonradzikIV rozumiem, że w Pruszczu już nie będzie można zobaczyć autka ?
Tak jak napisał Maciek, zaliczyłem w tym roku sreberkiem Worthersee,Nyse,Event... wystarczy jak dla mnie. Auto chce sprzedać a patrząc po innych którzy sprzedawali swoje projekty zdecydowałem się na rozbiórkę bo inaczej nikt mi nie zapłaci tyle ile bym chciał a tak to może chociaż część się zwróci. Ogarnę się trochę w pracy bo mam teraz natłok spraw i zacznę rozbierać sreberko....
co do planów to jest wiele - kombi w dieslu tak to można nazwać.... ale czy to będzie Audi A4 b6 czy B7 nie wiem wszystko zależy od funduszy.
- kurczepieczone
- Ma gadane
KonradzikIV, widziałem na żywo Twoje auto wiele razy, głównie w podziemiach jednej z krakowskich galerii Najbardziej mi się podobają tylne koła i lampy. Ładnie się świecą, mimo że zgaszone. Polerowałeś je czymś? A przesiadka na a4 avant jak najbardziej na plus.
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja mimo ze zostalem tata nie wyroslem z tego tylko ze ja mam do pruszcza 200 kmKonradzikIV pisze:chyba wyrosłem z tego żeby jechać przez całą Polskę tylko po to żeby się najebać....
trzeba isc do przodu, chyba ze ma sie na tyle kasy zeby miec dwa auta ...
a golf jest mega kozak !
pozdro konrad
- Walus
- Gadatliwa bestia
Widziałem na Evencie, auto dopracowane. Mnie osobiscie tylna klapa z zamkiem MK V nie urzeka chodz przyznam, że na żywo nie widziałem bo nie zachodziłem na tył auta
White Rally R16 MK I -viewtopic.php?t=67498
Pussy Wagon MK IV - viewtopic.php?p=3646082#3646082
Walus, to już kwestia gustu, ale klamka to zupełne nieporozumienie w IV
- Walus
- Gadatliwa bestia
Fakt, że moje spostrzeżenia oparte sa tylko na zdjęciach w temacie. Ja osobiście chce zlikwidować znaczek a zostawić klamke. Gusta i guścicki
Jeszcze jedno, felgi mistrzowskie idealnie pasuja i chyba ja dotąd jedyne na Mk IV w pl
Jeszcze jedno, felgi mistrzowskie idealnie pasuja i chyba ja dotąd jedyne na Mk IV w pl
White Rally R16 MK I -viewtopic.php?t=67498
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
chyba??? na pewnoWalus pisze:i chyba ja dotąd jedyne na Mk IV w pl
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - AUTO NA SPRZEDAŻ...
Chyba że jakieś się nie ujawniaRadas pisze:chyba??? na pewnoWalus pisze:i chyba ja dotąd jedyne na Mk IV w pl
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
truckman, pamiętaj o starym porzekadle : "mniej wiesz spokojniej śpisz"