[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
Re: [PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ FILMIK Z PASSKIEM!
Zimą też masz zamiar latać na air czy może serie wrzcucasz? No chyba że auto tylko na lato i zime spędz w garazu?
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ FILMIK Z PASSKIEM!
Auto na co dzień użytkuje może na zimę będzie 2 'vwóz o ile nie sprzedam PasskaBako111 pisze:Zimą też masz zamiar latać na air czy może serie wrzcucasz? No chyba że auto tylko na lato i zime spędz w garazu?
a w sobotę na Event lecę więc trzeba było odświeżyć ranty bo już po kupnie nie były w super stanie... dziś poszły 2 koła jutro kolejne 2 i w piątek ogarnięcie po pracy
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
Wegiel,
ile Cie wyszło zawieszonko air ride jeśli można wiedzieć ?
ile Cie wyszło zawieszonko air ride jeśli można wiedzieć ?
Dzięki wielkie nie przypuszczałem,że na takiej imprezie coś takiego może się wydarzyć hehe dopiero jak powiedział,że chodzi o Passata na Landach zaczaiłem,że to o mojego chodzi hehelolo_golf pisze:Gratki za nagrodę
A dziś coś takiego pomodziłem zobaczymy co będzie dalej
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ Ost. str. nowe mody...
okleiłeś lampy folią??? ja sie do mojego z tym modem już 4 miechy zabiera i dalej mi sie nie chce
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
Wegiel, wallll na czarno...bedzie grubaśnie ...gratulacje za 3 miejsce...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
no no:) extra
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=356388
nawet Ci przyciemnili szyby na okładce
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziękiflorek186 pisze:no no:) extra
I kilka błędów się u mnie wkradło..tj.:vr6syncro pisze:nawet Ci przyciemnili szyby na okładce
1) 3 zegary informujące o pracy jednostki napędowej --->są to manometry do Aira
2) Zestaw Air Ride zamontowany przez specjalistów z http://www.szanuj-sie.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ---> To nasza ekipa kolesi którzy mi pomagali wsadzić go i miały być podziękowania dla ekipy
3) Wojna Północ-Południe udało się wywalczyć pierwsze miejsce w klasyfikacji Passat, natomiast na Vag Evencie uzyskał najwyższą lokatę w wyborach najładniejszej felgi---> Wojna PP - w klasie Volkswagen, Vag Event Top 3 Passat, Cultstyle.pl Mielno -najładniejsza felga
Tyle ze sprostowania hehe wkradł się mały chochlik