[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (Aktual)
synec do pieknosci to mu brakuje, ale dzieki
Znalazlem jeszcze pare fotek w sieci z "Moto Spotu Poznan" pod patronatem M1 i Norauto:
Znalazlem jeszcze pare fotek w sieci z "Moto Spotu Poznan" pod patronatem M1 i Norauto:
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
ładnie ładnie wszystko wygląda
tylko jednej rzeczy mi brakuje w tym golfie... Ori xenon
jest w planach?
tylko jednej rzeczy mi brakuje w tym golfie... Ori xenon
jest w planach?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ad4m3k dzieki! Ori xen byl i jest w planach, chociaz ostatnio coraz czesciej mysle o zmianie i zaczeciu calkiem nowego, innego projektu.
[vimeo]http://www.vimeo.com/25736898[/vimeo]
Taaa na pełnym reblu wjazd do mnie do garażu.
No i do siebie na podwórko:
[vimeo]http://www.vimeo.com/25737041[/vimeo]
aaa i klasyka gatunku, blokowanie Bułgarskiej 15-20 km/h i zwolnienia do zera momentami
Taaa na pełnym reblu wjazd do mnie do garażu.
No i do siebie na podwórko:
[vimeo]http://www.vimeo.com/25737041[/vimeo]
aaa i klasyka gatunku, blokowanie Bułgarskiej 15-20 km/h i zwolnienia do zera momentami
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
GoNzO !!!, dalbys rade. Ten kraweznik nawet pewnie nie ma 5cm, a i tak slychac "szur". Do garazu kiedys wjezdzalo sie tez ze zgrzytem, ale juz opanowane i z zamknietymi oczami mozna by jechac. Gorzej z wyjazdem bo bez przycierki sie nie da, a z Bulgarska to kwestia wycwiczenia. Kiedys tam wogole sie nie puszczalo, potem jechalo i co chwila bylo "jebut", a teraz latamy z truckmanem na nie takiej glebie i co prawda srodkiem, ale jakos smykniemy ten kawalek .
Filmiki dobre , prawie jak produkcji awol-a albo wagenwerks a auto robi robote i to duużą
ale jak zużyje megsy to nie będzie miał czego oglądać codziennie wieczorem na biurkua miala byc polerka
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Kamil, ano miala byc polerka, ale nie mam czasu i co najgorsze w Poznaniu warunkow :/. Gdyby auto zostalo do przyszlego sezonu napewno sie za nie wezne przez zime. Chociaz ostatnio wzielo mnie na cos nowego na Air Ride i do tego bede dazyl
A kiedy ladujesz w Strzelnie?, bo ja niedlugo tez urlop i mozna by sie spocic .
Mikolaj nie czaje o co Ci chodzi? Na biorku przeciez porzadek, takze nie wiem co tam ostatnio widziales jak byles
A kiedy ladujesz w Strzelnie?, bo ja niedlugo tez urlop i mozna by sie spocic .
Mikolaj nie czaje o co Ci chodzi? Na biorku przeciez porzadek, takze nie wiem co tam ostatnio widziales jak byles
No i dobrzeChociaz ostatnio wzielo mnie na cos nowego na Air Ride i do tego bede dazyl
Widzę że ten rowerek do pracy ci nie służyMikolaj nie czaje o co Ci chodzi? Na biorku przeciez porzadek, takze nie wiem co tam ostatnio widziales jak byles
Taka przenośnia. Z miesiąc już masz ten zestaw, a użyty jest tylko szampon Więc napisałem, że niby sobie oglądasz co wieczór kosmetyki, bo jak nie używasz to po co ci one
Trochę zamotane, ale jakoś tak ostatnio jest
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Oj truckman, truckman i tu sie mylisz! Z Megsowych rzeczy uzyte jest juz praktycznie wszystko.
- Szampon najczesciej bo wiadomo, prawie do kazdego mycia kilka razy w tygodniu,
- Wosk juz 2 razy bo jakos nie bylo potrzeby wiecej,
- Ultimate Coumpond raz na probe na masce, ale recznie stwierdzilem, ze nie ma co.
Takze ogolnie porzadnie zabiore sie za to dopiero wtedy kiedy wpadnie mi maszynka w reke! (Pewnie w urlopie)
Takze mi nie kozacz! I nie ja leje po nakretne (po Pepsi) szamponu na 5l.
- Szampon najczesciej bo wiadomo, prawie do kazdego mycia kilka razy w tygodniu,
- Wosk juz 2 razy bo jakos nie bylo potrzeby wiecej,
- Ultimate Coumpond raz na probe na masce, ale recznie stwierdzilem, ze nie ma co.
Takze ogolnie porzadnie zabiore sie za to dopiero wtedy kiedy wpadnie mi maszynka w reke! (Pewnie w urlopie)
Takze mi nie kozacz! I nie ja leje po nakretne (po Pepsi) szamponu na 5l.
sagano88, Na tych fotach lakier wygląda nieźle, tak czy siak
Ręcznie nic nie zdziałałeś zapewne bo te aplikatory które masz nadają się do woskowania czy politury Do polerowania ręcznego są za miękkie. Przyda Ci się aplikator German czy jak kto woli Tri Color no i spory bajceps
Jeśli chodzi o maszynkę to nie wiem co posiadasz, ale zastanów się żebyś nie został z hologramami na lakierze
Tak z ciekawości, jaką masz tą polerkę ?
Ręcznie nic nie zdziałałeś zapewne bo te aplikatory które masz nadają się do woskowania czy politury Do polerowania ręcznego są za miękkie. Przyda Ci się aplikator German czy jak kto woli Tri Color no i spory bajceps
Jeśli chodzi o maszynkę to nie wiem co posiadasz, ale zastanów się żebyś nie został z hologramami na lakierze
Tak z ciekawości, jaką masz tą polerkę ?
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Poznańskie geny tejTakze mi nie kozacz! I nie ja leje po nakretne (po Pepsi) szamponu na 5l.
Bio, a hologramów nie usuniesz potem inną pastą?