Danke Do kola akurat nie mam az takiego przywiazania i wychodze z zalozenia, ze z kolami jak z obuwiem. Co sezon musi byc cos innego bo sie znudzi. Chociaz nie mysle tu koniecznie o zmianie bo jak jest cos dobrego to moze wystarczy zmiana detalu, czy kolorulogo1024 pisze:Dobrą robotę zrobiłeś najbardziej to mi sie koło podoba
A reszta sie nie podoba...?
Dzieki za foto NIe wiedzialem, ze cos mi wtedy strzeliles Nawet ladnie ta dupcia tu wyglada (nie mowie tu o swojej )truckman pisze:Co by mnie było za miękko to trochę psss było:
KrL pisze:Pssss ^^
Tez tak sobie pomyslalem Oj Air to mi sie marzy...Bio pisze:Prawie jak Air Ride
kalbi_vw, wiadomo, ze z polerka jest troche zabawy i trzeba naprawde o to dbac, ale jak to mama mowila: "Chcesz byl ladny - Cierp"kalbi_vw pisze:Jak wpadnie poler to będziesz musiał się o to troszczyć. Bo byle myjka i zniszczy polerkę. Do srebrnego lakieru to bym się nad tym zastanowił bo jest naprawdę dobrze.
Zrobic cos trzeba z felga bo przydala by sie jej kuracja odswiezajaca. Narazie jest taka... bez wyrazu. Ale wszystko z czasem.
Dzieki Merffik i panowie. Ciesze sie, ze sie podoba.Merffik pisze:napisać że dobrze wygląda to stanowczo za mało pakiet dokładek odwala kawał roboty.