[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (SPY FOTO)
chopaki wpadacie 17 kwietnia na rozpoczęcie?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Antonioo, troche nas wpada, zaraz po Rothenburgu
I maly aktual. Nareszcie udalo sie wychaczyc za smieszne pieniadze drugi komplet oponek 205/40/18 na tyl. Sa to Michelin Pilot Sport (2)
Opony tak zdrowiutkie, ze nie wiem gdzie sie uchowaly. Maja po niecale 8mm.
Na drugi dzien po przywiezieniu ich do domu szybka wymiana i sa juz na kolach. Musze przyznac, ze Dunlop SP Sport 01, ktore mam na przodzie ulozyly sie o wiele ladniej na feldze. Ale nie ma co narzekac. 4szt. 205-ek sa Tak to wyszlo w pelnej okazalosci. Mozna powiedziec taki BEZSTRESOWY SETUP do jazdy na codzien.
I maly aktual. Nareszcie udalo sie wychaczyc za smieszne pieniadze drugi komplet oponek 205/40/18 na tyl. Sa to Michelin Pilot Sport (2)
Opony tak zdrowiutkie, ze nie wiem gdzie sie uchowaly. Maja po niecale 8mm.
Na drugi dzien po przywiezieniu ich do domu szybka wymiana i sa juz na kolach. Musze przyznac, ze Dunlop SP Sport 01, ktore mam na przodzie ulozyly sie o wiele ladniej na feldze. Ale nie ma co narzekac. 4szt. 205-ek sa Tak to wyszlo w pelnej okazalosci. Mozna powiedziec taki BEZSTRESOWY SETUP do jazdy na codzien.
sagano, jest bardzo fajnie, ale przód bym skręcił jeszcze
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
Dzieki szczep Ale tak jak pisalem narazie jest to BEZSTRESOWY SETUP do jazdy na codzien Na foto tak nie widac, ale w rzeczywistosci przod lezy nizej i ladniej jak tyl.
siedzi ładnie, super się prezentuje taki przyczajony
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
no na żywca wyglada max..
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
- KrL
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
Robią robotę te felgi na jakimś większym zlocie trzeba będzie się pod nie napić
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki Panowie Takie komenty motywuja do dalszych dzialan
Oskaxlle dzieki za foty Milo bylo poznac i mam nadzieje do zobaczyska przy najblizszej okazji
Z rozpoczecia sezonu w Lesznie i ja cos odnajde z fot, tylko musze na spokojnie przysiasc. Ogolnie ciezki to byl weekend i nawet go nie mylem przed wyjazdem Byla PRACA -> ROTHENBURG -> SEN -> LESZNO -> PRACA... Ale warto bylo prawie nie spac!
KrL z przyjemnoscia sie cos chlapnie bo jeszcze nie jeden zlot mam zamiar odwiedzic
Pozdro!
Oskaxlle dzieki za foty Milo bylo poznac i mam nadzieje do zobaczyska przy najblizszej okazji
Z rozpoczecia sezonu w Lesznie i ja cos odnajde z fot, tylko musze na spokojnie przysiasc. Ogolnie ciezki to byl weekend i nawet go nie mylem przed wyjazdem Byla PRACA -> ROTHENBURG -> SEN -> LESZNO -> PRACA... Ale warto bylo prawie nie spac!
KrL z przyjemnoscia sie cos chlapnie bo jeszcze nie jeden zlot mam zamiar odwiedzic
Pozdro!
Jest dobrze w ryj
felga pasuje do stylu auta. No i w końcu rejestracja w bagażniku.
Skręcony na poziomie do jazdy a dzięki dobrze dobranym oponom nie widać dziury w nadkolu .
felga pasuje do stylu auta. No i w końcu rejestracja w bagażniku.
Skręcony na poziomie do jazdy a dzięki dobrze dobranym oponom nie widać dziury w nadkolu .
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Mialy byc jeszcze foty i sa Cos tam znalazlem z rozpoczecia sezonu w Lesznie i malego spota w poznanskiej PLAZIE.
Przez ostatni czas troche sie dzialo i tak do wymiany poszedl przegub wewnetrzny co troche pokrzyzowalo mi plany bo nic nie zapowiadalo jego "usterki".
Wczesniej wymieniany byl zewnetrzny i myslalem, ze na tym sie zakonczy, ale co zrobic?
W czasie pogodnego swiatecznego weekendu zabralem sie tez w koncu za zrobienie czarnego paseczka u dolu wneki tylnej dokladki tak by zaslepka do holu byla pod kolor i nie rzucala sie w oczy. Zrobilem to folia termokurczliwa, ktora zostala mi jeszcze po zabiegach z grillem, gdzie bylem i jestem z niej w pelni zadowolny. Na grillu wytrzymala juz 2 zimy i nie ma ani skazy czy rysy. Zrobie tego foto i pokaze o co biega
Przez ostatni czas troche sie dzialo i tak do wymiany poszedl przegub wewnetrzny co troche pokrzyzowalo mi plany bo nic nie zapowiadalo jego "usterki".
Wczesniej wymieniany byl zewnetrzny i myslalem, ze na tym sie zakonczy, ale co zrobic?
W czasie pogodnego swiatecznego weekendu zabralem sie tez w koncu za zrobienie czarnego paseczka u dolu wneki tylnej dokladki tak by zaslepka do holu byla pod kolor i nie rzucala sie w oczy. Zrobilem to folia termokurczliwa, ktora zostala mi jeszcze po zabiegach z grillem, gdzie bylem i jestem z niej w pelni zadowolny. Na grillu wytrzymala juz 2 zimy i nie ma ani skazy czy rysy. Zrobie tego foto i pokaze o co biega
Kurna zajebiście leży ten srebrzak. Ty masz płytę pod silnikiem?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki synec Wszystkie srebrzaki maja to do siebie, ze wiele im nie trzebasynec pisze:Kurna zajebiście leży ten srebrzak.
Plyty czy innych wynalazkow narazie u mnie brak. Sa ori plasticzki o dziwo cale i zdrowe. Mozna by zejsc jeszcze nizej, ale tak jak jest teraz jezdzi sie spokojniej niz w poprzednim sezonie na baloniastej 17-tce , a ze auta uzywam na co dzien jest akuratnie. Bo i nadkole wypelnione i przeswit do jazdy. Owszem jak cos odbije, nagra sie ladna sesje, wtedy dam go nizej bo z przodu zostaly 2cm. gwintu, a z tylu regulacja, ktorej zawsze mozna sie pozbyc Juz eksperymentowalem z wywaleniem regulacji i bylo grubo z tym , ze wtedy jeszcze nie mialem 205/40 tylu i 225/40 przycieralo na nierownosciach o nadkola. Teraz mysle, ze ze spokojem moge zejsc te 2-3 centy w dol.synec pisze:Ty masz płytę pod silnikiem?