[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ NOWE FOTKI Z WOJNY!!!
No gratki pasek 1 klasa
Smieszy mnie ze co 2 sesja to jakies panny wyciaga a to ze stacji paliw hostessy itp :d Ja nie wiem Ty ich do sesji zapraszasz pod pretekstem reklamy na naszym forum czy urok osobisty haha
Smieszy mnie ze co 2 sesja to jakies panny wyciaga a to ze stacji paliw hostessy itp :d Ja nie wiem Ty ich do sesji zapraszasz pod pretekstem reklamy na naszym forum czy urok osobisty haha
Niestety mnie nie będzieM@rtin pisze:Wegiel, będziesz w Rothenburgu?
Dzięki nie wiem czemu, chyba Passat i właściciel im się podobamichao18 pisze:No gratki pasek 1 klasa
Już odliczam do Maniikostek pisze:Będzie ogień,ba,już jest
Do zobaczyska na Manii a może i wcześniej?
Znowu trzeba będzie się zalkoholizować
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Tylko gwint niżej skręcony pisał mi coś na gg
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ NOWE FOTKI :P
coś tam ode mnie
Passat wygląda teraz mega. Japan front pasi idealnie, przód usiadł aż za bardzo ale jest super
jeden z moich ulubionych passatów/projektów w Polsce
Passat wygląda teraz mega. Japan front pasi idealnie, przód usiadł aż za bardzo ale jest super
jeden z moich ulubionych passatów/projektów w Polsce
Na dniach małe poprawki przodu Aira i ogólnie doprowadzanie do stanu środka jak i zewnętrznie. I czekamy na najbliższe zloty: Cultstyle-Milelno i Vag Event potwierdzenie przyjęcia już jest.
Filmik ze Szczecińskiej Wojny Północ Południe
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]