Moderator: G0 Karcio
Lub dobrze odkładaLukas pisze:Widać dobre źródełko dochodów masz bo w tym roku straszne grube mody u Ciebie.![]()
nie chcę żeby mnie źle zrozumiano, nie mam do nikogo pretensji, ale nie lubię tego typu komentarzyLukas pisze:Widać dobre źródełko dochodów masz bo w tym roku straszne grube mody u Ciebie.![]()
Z tym akurat się zgodzęPOOREK pisze:czasami trzeba dobrze zakombinować, czasami trzeba poszukać coś taniej lub korzystać z okazji które się nadarzają
tylna kanapa jak widać dzielona, 3 zagłówki i podłokietnikdrrudykn46 pisze:Jeszcze jedno te RECARO maja tylko regulacje czy coś jeszcze np. grzanie?
POOREK, zostałeś zdemaskowany, ja widziałem jak wynosiłeś tapczany na lewo, stąd ta kasaLukas pisze:Widać dobre źródełko dochodów masz bo w tym roku straszne grube mody u Ciebie
Ty już lepiej nic nie mów bo zaczynam się baćRafaelloW007 pisze:POOREK, zostałeś zdemaskowany, ja widziałem jak wynosiłeś tapczany na lewo, stąd ta kasa![]()
Wkładaj foteliki, cykaj fotki, będzie kokszobaczysz ABFa też tak na spontanie kupisz
dlatego napisałem że nie chciałbym aby mnie źle zrozumianoLukas pisze:POOREK, nie mówię, że ci dają i nie oto chodziło tylko, że w tym roku grubo z autem.szyny pasują od mk4 do mk3? czy bedziesz przespawywał?
Ja myślę ze nasikasz i pojedzieszPOOREK pisze:... nie wiem za co do pracy będę jeździł![]()
![]()
Dokładnie, mnie też takie komentarze wkurzają, ludzie myślą że się zarabia jakieś kokosy, albo coś kombinuje, albo że starzy dają na zabawki do golfaPOOREK pisze:nie chcę żeby mnie źle zrozumiano, nie mam do nikogo pretensji, ale nie lubię tego typu komentarzy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości