V8 w mkII, hamownia strona 40.
Moderator: G0 Karcio
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Golf RMR V8
ryje beret
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: Golf RMR V8
Nie jezdzilem dlugo, dwa przejazdy po 10km z przerwami na sprawdzenie stanu oleju, plynu chlodniczego, na wysmrodzenie sie wydechu itp. Troche palenia laka tez oczywiscie bylo. Musze powiedziec ze zajebiscie silnik oddaje moc, wciskasz pedal i jedziesz, zadnego opoznienia czy laga jak w turbo. Spokojnie mozna ruszyc z wyzszego biegu.
Wydech jeszcze nie jest podwieszony na wieszakach, finalnie ma byc rowno ze zderzakiem. A na zderzak wokol koncowek przyjdzie nitowana blacha. A wydech jest mega glosny, chyba przesadzilem ze srednica
Co tempa prac to wkrotce 2 tygodnie pracy zarobkowej mnie czeka wiec golf bedzie stal niedotykany.
Wydech jeszcze nie jest podwieszony na wieszakach, finalnie ma byc rowno ze zderzakiem. A na zderzak wokol koncowek przyjdzie nitowana blacha. A wydech jest mega glosny, chyba przesadzilem ze srednica
Co tempa prac to wkrotce 2 tygodnie pracy zarobkowej mnie czeka wiec golf bedzie stal niedotykany.
Golf RMR V8
hehe V8 robi robote
chłopaki w B2jkach mówią że spokojnie nawet z 3 biegu mozna ruszyć... a moc z dużego n/a jest pięknie oddawana..
za 2 tygodnie przyjade to pojeżdzimy
chłopaki w B2jkach mówią że spokojnie nawet z 3 biegu mozna ruszyć... a moc z dużego n/a jest pięknie oddawana..
za 2 tygodnie przyjade to pojeżdzimy
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Golf RMR V8, pali, film str. 10
Coś pięknego, mam nadzieję że nie przewidujesz żadnego radia. Orgazm dla uszu
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Coś pięknego. Fajnie, że takie "grube" auto powstaje w Kozienicach. Przeczytałem cały temat i jestem pod wrażeniem z przebiegu prac wszystko szybko i sprawnie ci idzie. Widziałem, że zawitałeś do naszego klubu więc pozostaje mi cię kiedyś poznać i zapraszam na spoty. Jeszcze raz wielki ukłon za to co zrobiłeś.
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: Golf RMR V8, pali, film str. 10
kalbi_vw dzieki za mile slowa, jak tylko bedzie okazja to spotkamy sie na jakims spocie
Filtr paliwa, wyglada niepozornie na fotkach ale ma srednice 60mm i jest calkien dlugi. Stosowany w mocnych BMW.
Tu pierwsze przymiarki licznika, jest troche wiekszy niz oryginal ale ma wbudowane diody od kierunkowskazow ktore zostaly z oryginalnych zegarow wyciete. Jest to licznik dzialajacy na GPS czyli podlacza sie antene i zasilanie i ma dzialac bez zadnych kalibracji. Zastanawiam sie jeszcze nad obrotomierzem z tej samej firmy.
Filtr paliwa, wyglada niepozornie na fotkach ale ma srednice 60mm i jest calkien dlugi. Stosowany w mocnych BMW.
Tu pierwsze przymiarki licznika, jest troche wiekszy niz oryginal ale ma wbudowane diody od kierunkowskazow ktore zostaly z oryginalnych zegarow wyciete. Jest to licznik dzialajacy na GPS czyli podlacza sie antene i zasilanie i ma dzialac bez zadnych kalibracji. Zastanawiam sie jeszcze nad obrotomierzem z tej samej firmy.
-
- ->|<-
Licznik na sygnał z GPS, o skubańcu ! Jak już będzie dograny silnik i zawiecha to będzie asfalt zrywać.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
nie szalej tak puki filtra nie masz bo jeszcze zerwie tapicerkę z drzwi i w dolot wciągnie
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Jakie wrażenia z prowadzenia samochodu, oczywiście wiadomo że są to prowizoryczne ustawienia zawieszenia, ale jestem ciekawy