[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ AIR RIDE.....LEŻY KOZA!
olozwirski, nie pierwszy przecież lukas.g60, ma także hehe
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- golfi3007
- Ma gadane
Teraz to w zasadzie wygląda jak zwykły Pasek.
Re: [PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ AIR RIDE.....LEŻY KO
bo to taki Wo hu cang long czyli przyczajony tygrys, ukryty smokgolfi3007 pisze:Teraz to w zasadzie wygląda jak zwykły Pasek.
niby jak zwykly pasek a jednak jakos nisko.
P.S niezla sesja na manhatanie
a przod nizej nie zejdzie ?? Kurde sterczy troszke chyba ze tak na fotkach widac
Bo moj to na stali to progami by sie zaparl...
Nord-vag.pl
Może z 2cm zejdzie przy Landach o ile nie zaprze się na oponie... Bo w tej chwili już wahacz o budę się zapiera więc nie ma co się dziwić,że nerki wstawiają do wielowahaczy... ale tak jak mówiłem nerek nie będę wstawiał kto później takie auto kupi?? Air zamontowałem ze względów praktycznych na mojej ulicy przy zeszłym ustawieniu na gwincie gdzie stał jak koza haczyłem dolnymi mocowaniami wahacza... tym bardziej,że na co dzień latam nim do pracy...Poncek17 pisze:a przod nizej nie zejdzie ?? Kurde sterczy troszke chyba ze tak na fotkach widac
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Auto: A6 C5
- Silnik: 2.4
- Kontakt:
Wegiel, jakby nie zszedł dobrze widziałem na ukpassats.co.uk gościa co skrócił trochę lagę w tym miejscu, gdzie był spawany amor (wiesz o co chodzi).
Na tych 2 zdjęciach:
auto jest bez amorów opona 225/40 i wahacze się opierają o budę i z takiego ustawienia były brane miary, żeby po opuszczeniu tak usiadł, więc myślę, że po założeniu docelowych felg będzie OK.
Na tych 2 zdjęciach:
auto jest bez amorów opona 225/40 i wahacze się opierają o budę i z takiego ustawienia były brane miary, żeby po opuszczeniu tak usiadł, więc myślę, że po założeniu docelowych felg będzie OK.
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
Ciekaw jestem efektu na kołach, bo FL wygląda wyśmienicie
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/ ... C01775.jpg
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/ ... C01775.jpg
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=182184]Cztery kółka kubyVWujka[/url]
[img]http://img37.imageshack.us/img37/4236/newvwfsig.jpg[/img]
[b]KR jeździ[/b]
[img]http://img37.imageshack.us/img37/4236/newvwfsig.jpg[/img]
[b]KR jeździ[/b]
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
passat to nie audi,u nas jest zawias wielowachaczowy o to trzyma ze nie zejdzie,ty masz mcperson pewniePoncek17 pisze:oki oki czaje do zobaczyska
to nic nie da,nie wiem po co ten koles to zrobił,nawet mu pisałem po hooj tak zrobił jak to nic nie daje.ale angole zawsze byli i beda inni bo to trzymaja wachacze a nie amor musialby to zeliwne piaste skrócic,wtedy tak siadłby nizejM@rtin pisze:egiel, jakby nie zszedł dobrze widziałem na ukpassats.co.uk gościa co skrócił trochę lagę w tym miejscu, gdzie był spawany amor (wiesz o co chodzi).
kubavwujek, bedzie dobrze,sie nie martw,jedyne co to w FLu sa szersze błtoniki po 2,5 cm na strone
Powiem tak Felga siedzi na aucie fotek nie mam dziś bo zmrok mnie zastał
Ale to co mogę powiedzieć tył kładzie się idealnie przód jednak aż tak ślicznie nie siada bo opiera się na wahaczach jedyne wyjście ciąć budę i zrobić nerkę ale tego się raczej nie podejmę Jak na razie zostaje jak jest jutro może machnę jakieś fotki na szybko co by pokazać jak to wygląda w realu u mnie tylko nie wiem jak z czasem bo do 18 praca a później małe spotkanie mam i czas dopiero po 20 będzie ale coś wymyślę żeby strzelić parę fotek.
Teraz zostało zamienić parę złączek na skręcane dla pewności szczelności układu i zrobić porządek w kole zapasowym i można brać się za kolejne mody
Ale to co mogę powiedzieć tył kładzie się idealnie przód jednak aż tak ślicznie nie siada bo opiera się na wahaczach jedyne wyjście ciąć budę i zrobić nerkę ale tego się raczej nie podejmę Jak na razie zostaje jak jest jutro może machnę jakieś fotki na szybko co by pokazać jak to wygląda w realu u mnie tylko nie wiem jak z czasem bo do 18 praca a później małe spotkanie mam i czas dopiero po 20 będzie ale coś wymyślę żeby strzelić parę fotek.
Teraz zostało zamienić parę złączek na skręcane dla pewności szczelności układu i zrobić porządek w kole zapasowym i można brać się za kolejne mody
Było późno a fotograf ze mnie marny więc coś chociaż na szybko jutro może uda mi się ogarnąć lepszego fotografa