to jak to w koncu jest ? auto zostalo tak? vr dalej pod maska siedzi i cos jeszcze przy nim robisz? bedzie niepozorna seria, czy od nowa zbieranie rarytasow? blacharke ogarnales? kurde napisz cos wiecejidgray pisze:jeden z tych wariatów chciał mi nawet całe vento zabrać na szczęście odpuścił więc zostałoPatriko_GTI pisze:zgadza się Sonic i Kari wszystko co najlepsze wyciągają heh
jestem na etapie wymiany kompa tz. komp nowy już jest, jest też nowa wiązka której szukałem trochę niestety zabrakło wiązki przy samym silniku bo ta którą kupiłem niestety nie pasuje do wiązki przy silniku więc zamówiłem ostatnią wiązkę, brakujący element i czekam
vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Re: vento by idgray
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
vento by idgray
tak ciągle jest w moich rękachFredi88 pisze:to jak to w koncu jest ? auto zostalo tak?
tak pod maską vr ogarniany jest komputer i wiązki, obecnie czekam na ostatnią wiązkę przy samym silniku jak dojdzie będzie wiadomo co dalejFredi88 pisze:vr dalej pod maska siedzi i cos jeszcze przy nim robisz?
nic od nowa nie będzie robione może tylko koło i zawias ale po taniościFredi88 pisze:bedzie niepozorna seria, czy od nowa zbieranie rarytasow?
blachy nie ruszone i raczej nie będą ruszaneFredi88 pisze:blacharke ogarnales?
jak wyżej chciał bym zostawić sobie to auto jeszcze na ten sezon o ile uda się dojść z silnikiem do ładu a co dalej to czas pokaże ale raczej sprzedaż po sezonieFredi88 pisze:kurde napisz cos wiecej
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Re: vento by idgray
A już myślałem że po ogołoceniu budy z rarytasów oddałeś Venciaka na przemiał.idgray pisze:tak ciągle jest w moich rękachFredi88 pisze:to jak to w koncu jest ? auto zostalo tak?
W każdym bądź razie życzę powodzenia z silnikiem
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
vento by idgray
wczoraj podjąłem ostateczną decyzję oddam vento za 3 tysiące tak jak stoi lub sprzedam na części takie jak np.:
- kokej średni vento
- rozpórka stolowa wiechers
- czarna podsufitka z 3 czarnymi rączkami
- velury bagażnika ze styropianem
- kierownica raid hp 30 cm z uniwersalną nabą do vw
- części silnika: prawie nowe: sprzęgło LUK, przewody zapłonowe, kopułka, palec, pompa wody, pompa wody elektryczna bosch, przepływomierz itd.
- elektryczne szyby z wiązkami, większość prowadnic prawie nowa
- elektryczne lusterka
- elektryczny szyber dach
- klapa
- lampy tylne czerwono - czarne hella
- maska
- drzwi przód i tył
- zegary VR6
- silnik VR6
- dolny schowek bez klimy
i co tam jeszcze da się wyciągnąć i sprzedać
- kokej średni vento
- rozpórka stolowa wiechers
- czarna podsufitka z 3 czarnymi rączkami
- velury bagażnika ze styropianem
- kierownica raid hp 30 cm z uniwersalną nabą do vw
- części silnika: prawie nowe: sprzęgło LUK, przewody zapłonowe, kopułka, palec, pompa wody, pompa wody elektryczna bosch, przepływomierz itd.
- elektryczne szyby z wiązkami, większość prowadnic prawie nowa
- elektryczne lusterka
- elektryczny szyber dach
- klapa
- lampy tylne czerwono - czarne hella
- maska
- drzwi przód i tył
- zegary VR6
- silnik VR6
- dolny schowek bez klimy
i co tam jeszcze da się wyciągnąć i sprzedać
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
vento by idgray
a juz mialem nadzieje ze moze jednak zostanie :/ szkoda, to bylo dla mnie jedyne ładne vento w kraju.