[golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 20VT
Moderator: G0 Karcio
Kevin zakładaj air-ride, i przy całowaniu ziemi bedzie robił masakre
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
długo go już nie widziałem na np. Radzionkowskich drogach Kevin przewietrz trójkę i naciesz oczy innych
Jakby się komuś bardzo nudziło to zapraszam do siebie i czekam na wszelką obiektywną krytykę:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wczoraj latałem spokojnie wiosna wejdzie na dobre to czesciej bedzie wyprowadzany na spacery
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
hahah no proszę jakie mnie fajne rzeczy mijają
a ty swoja piękność malowałeś gdzie ? bo mi na Strzybnicy za mk4 zaśpiewał 2600 za całość i nie wiem do końca czy dać do malunku czy się jeszcze wstrzymać
a ty swoja piękność malowałeś gdzie ? bo mi na Strzybnicy za mk4 zaśpiewał 2600 za całość i nie wiem do końca czy dać do malunku czy się jeszcze wstrzymać
Jakby się komuś bardzo nudziło to zapraszam do siebie i czekam na wszelką obiektywną krytykę:
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 2
s0unD pisze:hahah no proszę jakie mnie fajne rzeczy mijają
no to cena super... zalezy jeszcze od jakosci bo ja dałem ciut ciut ciut wiecej
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
po sezonie zimowy nadzszedł czas na generalne umycie dupowozu... załozenie nowych kółek (SantaMonica z golfa mk4 GTI- nie krzyczeć ze stoi jak koza )
teraz nie szkoda Meguiarsów na dupowoza ktory ma świezy lakier
no i przepłukanie trójki z kurzu wytarcie kurzu w środku, posprawdzanie wszystkiego, zatankowanie no i przejażdzka. Wyskoczyłem na autostrade A4 i troche podeptałem i teraz po programie dopiero czuć ze auto nie jest juz tak ekonomiczne jak wcześniej... jesli w ogole wcześniej było ale gniecie pieknie
trójka niestety w tym roku nie bedzie modyfikowana, jedynie drobne zmiany, a raczej załozenie rzeczy które przelezały zime na półce lub w piwnicy z racji braku motywacji i głownie czasu.
Załoze w koncu zimny termostat, zaslepienie zaślepką FORGE'a - Secondary Air Injection, no i w koncu oryginalny zderzak USA na przód ktory lezy ponad rok w piwnicy, a poza tym jeszcze kilka detali do wnetrza z carbonu od Carsdream.com. Tak wiec trójka w tym roku bedzie tylko słuzyła do zabawy i jazdy i bedzie tylko cieszyć właściciela :-D .
teraz nie szkoda Meguiarsów na dupowoza ktory ma świezy lakier
no i przepłukanie trójki z kurzu wytarcie kurzu w środku, posprawdzanie wszystkiego, zatankowanie no i przejażdzka. Wyskoczyłem na autostrade A4 i troche podeptałem i teraz po programie dopiero czuć ze auto nie jest juz tak ekonomiczne jak wcześniej... jesli w ogole wcześniej było ale gniecie pieknie
trójka niestety w tym roku nie bedzie modyfikowana, jedynie drobne zmiany, a raczej załozenie rzeczy które przelezały zime na półce lub w piwnicy z racji braku motywacji i głownie czasu.
Załoze w koncu zimny termostat, zaslepienie zaślepką FORGE'a - Secondary Air Injection, no i w koncu oryginalny zderzak USA na przód ktory lezy ponad rok w piwnicy, a poza tym jeszcze kilka detali do wnetrza z carbonu od Carsdream.com. Tak wiec trójka w tym roku bedzie tylko słuzyła do zabawy i jazdy i bedzie tylko cieszyć właściciela :-D .
- RafaelloW007
- Forum Master
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
haa wszystko co najlepsze to u kevina na placu stoi tylko pozazdroscic takiego zaplecza ;P
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kolejna aktualizacja sponsorowana przez
www.carsdream.com
a wiec... sezon jeszcze mozna powiedziec sie nie zaczął dla mnie. Golf teraz stoi unieruchomiony w garazu... w sumie brakuje tylko kilku elementów wnetrza ale jakos nie umie tak jezdzić
na ten rok przewiduje jedynie dopieszczanie detali.
a wiec... w środku kilka detali wymagało renowacji a w szczególności mieszek gałki zmiany biegów i dźwignia ręcznego, a wiec Tadek zapodał nową pikowaną skórę na wzór tej która leży na mojej kierownicy
pozostałe detale jak pisałem podczas aktualizacji z kierownica w carbonie oczywiście będą w carbonie i tych elementów będzie jeszcze trochę fotki oczywiście z prac a te po zakończeniu tez wrzucę
górna cześć obudowy kolumny kierowniczej oraz obudowa wskaźników
obudowa wskaźników w trakcie pokrywania carbonem
obudowa wskaźników, rączki drzwi i obudowa kolumny
panel climatronika, dolna część obudowy kolumny, zaslepka gniazda diagnostycznego, trójkat osłaniajacy mocowania lusterka wewnatrz auta
i w końcu zamówiłem panel do podświetlenia climatronica na czerwono bo w środku miałem piękną tęcze kolorów
www.carsdream.com
a wiec... sezon jeszcze mozna powiedziec sie nie zaczął dla mnie. Golf teraz stoi unieruchomiony w garazu... w sumie brakuje tylko kilku elementów wnetrza ale jakos nie umie tak jezdzić
na ten rok przewiduje jedynie dopieszczanie detali.
a wiec... w środku kilka detali wymagało renowacji a w szczególności mieszek gałki zmiany biegów i dźwignia ręcznego, a wiec Tadek zapodał nową pikowaną skórę na wzór tej która leży na mojej kierownicy
pozostałe detale jak pisałem podczas aktualizacji z kierownica w carbonie oczywiście będą w carbonie i tych elementów będzie jeszcze trochę fotki oczywiście z prac a te po zakończeniu tez wrzucę
górna cześć obudowy kolumny kierowniczej oraz obudowa wskaźników
obudowa wskaźników w trakcie pokrywania carbonem
obudowa wskaźników, rączki drzwi i obudowa kolumny
panel climatronika, dolna część obudowy kolumny, zaslepka gniazda diagnostycznego, trójkat osłaniajacy mocowania lusterka wewnatrz auta
i w końcu zamówiłem panel do podświetlenia climatronica na czerwono bo w środku miałem piękną tęcze kolorów
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ŁŁŁŁoooo Ale jazda super to będzie wyglądać. Widziałem w weekend na zlocie takie bajery w MK3 i byłem pod wrażeniem. Obrobie fotki to jeśli chcesz to podeśle ci kilka. Kawał dobrej roboty. Sam robiłeś? Jeśli można wiedzieć ile cie wyszedł materiał i co wchodziło w jego skład?
Pozdro
Pozdro
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
nie mój styl - nie moja bajka. Ale zrobione porządnie i wpisuje się w styl samochodu - a to najważniejsze Ciekawe jak będzie wyglądało już założone
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Kevin_mkII, Ładnie pojechałeś z tym carbonem, według mnie pasuje do auta w 100%
A mieszki wyglądają jak ori z fabryki, pogratulować i pozazdrościć tylko można
W NS może będziesz
A mieszki wyglądają jak ori z fabryki, pogratulować i pozazdrościć tylko można
W NS może będziesz
- barteKKK03
- V.I.P.
Znaczek GTI fajny... ale wydaje mi się że trochę krzywo odciśnięty może to tylko kwestia zdjęcia.
Super pomysl na mieszki bardzo mi się to podoba )
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141184/]>>>Mój VW Golf MK3 GT Special<<<[/url]