[GOLF MK4] by szczep, KW_Lorinser_WOB_Hella_US'y
Moderator: G0 Karcio
[GOLF MK4] by szczep
1 6 D, brudny nie jest tylko lekko przykurzony
kilka strzałów jak to wszystko wygląda, w weekend dejman ogarnie profi sesje
kilka strzałów jak to wszystko wygląda, w weekend dejman ogarnie profi sesje
[GOLF MK4] by szczep
na żywca wygląda paręnaście razy lepiej zdjęcia nie oddają efektu jaki jest na prawdę
rób porządną sesje i będzie dobrze
rób porządną sesje i będzie dobrze
[GOLF MK4] by szczep
Ale dekle na czarno, i wentylki ogarnij normalne bo te wystają poza obrys auta i dowód ci zabiorą coś na pewno można dopasować
Ale patrząc na efekt jest oki zobaczę na life może dziś i ocenie
Ale patrząc na efekt jest oki zobaczę na life może dziś i ocenie
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep
Z tego co widziałem na żywo jest o wiele lepiej takze nieogladajcie tych fot tylko przyjedzcie i na zywo:D
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep
Fajnie wyglądają te felgi, jakie teraz masz plany?
ps. Te chromowane nakładki na lusterka kiedy będziesz zakładał i tą chromowaną felge na lusterko?
ps. Te chromowane nakładki na lusterka kiedy będziesz zakładał i tą chromowaną felge na lusterko?
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
[GOLF MK4] by szczep
sesja bedzie profi szukamy dobrej miejscowki
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141184/]>>>Mój VW Golf MK3 GT Special<<<[/url]
[GOLF MK4] by szczep
idgray, na żywca jest o wiele lepiej, foty nie urywają bo ze mnie taki fotograf przodu bardziej nie złoże, choć gwintu jeszcze ze 2cm zostało bo już teraz prawie non stop trze o plastikowe nadkola, jedyne wyjście opony 205/35/18 na przód, tył da radę urwać 5mm jak tulejkę spod springa wywalę
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep
no to dajeszszczep pisze:jedyne wyjście opony 205/35/18 na przód, tył da radę urwać 5mm jak tulejkę spod springa wywalę
a koła można z przodu dać w lekkim negatywie to też może coś się jeszcze urwie
- mietek-tychowo
- Ma gadane
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep
gleba musi być więc po trupach do celuidgray pisze:no to dajesz
a koła można z przodu dać w lekkim negatywie to też może coś się jeszcze urwie
szczep słyszałem że po szczecinie kursują również pługi w lato czyli jak by co to zima nie zaskoczy szczecina
a co do tego tam mk4 to:
"ciarny mudin stetina" robi dobrą robotę ale na poprzedniej feli lepiej mi się widział
...a ósmego dnia bóg stworzył strażaka.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep
tez wolalem RC
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
[GOLF MK4] by szczep
obadacie na żywca to zmienicie diametralnie zdanie bo fakt na moich zdjęciach jest ogór profi sesja w sobotę.
Frykas, może będziesz miał okazję oblukać na Nysie, bo coś mnie męczy ten zlot
w weekend najprawdopodobniej powalczę z przednimi plastikowymi nadkolami, trochę trzeba je podgrzać opalarką i porzeźbić bo szura prawie cały czas koło o nie, a auta nie zamierzam podnosić mogę śmiało stwierdzić że jest niżej o jakieś 7-8mm w stosunku do ubiegłego roku, tam gdzie sezon temu wjeżdżałem, w weekend nie dałem rady, Golf na podjeździe do domu zaparł się sankami i łapą skrzyni efektem czego jest przeorany trawnik i kupa trawy pod autem
idgray z przodu negatywu nie ustawię, całkiem inna konstrukcja zawiasu niż w mkII, mkIII, ale o jakimś modzie tylnej belki może się pomyśli
Frykas, może będziesz miał okazję oblukać na Nysie, bo coś mnie męczy ten zlot
w weekend najprawdopodobniej powalczę z przednimi plastikowymi nadkolami, trochę trzeba je podgrzać opalarką i porzeźbić bo szura prawie cały czas koło o nie, a auta nie zamierzam podnosić mogę śmiało stwierdzić że jest niżej o jakieś 7-8mm w stosunku do ubiegłego roku, tam gdzie sezon temu wjeżdżałem, w weekend nie dałem rady, Golf na podjeździe do domu zaparł się sankami i łapą skrzyni efektem czego jest przeorany trawnik i kupa trawy pod autem
idgray z przodu negatywu nie ustawię, całkiem inna konstrukcja zawiasu niż w mkII, mkIII, ale o jakimś modzie tylnej belki może się pomyśli