Akurat patrzyłem tylko na zdjęcia, nie czytałem reszty postów...Wojtek pisze:Ciekawe czy byś w ogóle zauważył jakby nie poruszenie wcześniej tematu te parę postów wyżejKaoz pisze:Wyszło całkiem pozytywnie, oprócz tego przycisku... jakoś to nie wygląda.
znalezione tu http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... start=1680" onclick="window.open(this.href);return false;
Skoro Ci się podoba to niech i tak będzie.Wojtek pisze:wg mnie jest okarturek320 pisze:fabrycznie ten przycisk nie jest malowany
Pewnie dlatego że mam czarną listwę, a nie lakierowaną.Wojtek pisze:to dlaczego sam masz czarny przycisk??Kaoz pisze:no to fabrycznie też nie wygląda
koło jak dla mnie jakaś pełna felga (np. od audi?), teraz autko znacznie odmłodniało i moim zdaniem pasuje coś "świeżego". Nie chodzi mi tu o to że Twoje koło jest doWojtek pisze:jakie proponujesz??Kaoz pisze:teraz pasuje zmiana koła.
 , tylko bardziej o coś co pociągnie dalej kurację odmładzającą.
, tylko bardziej o coś co pociągnie dalej kurację odmładzającą.    Niepotrzebnie się stroszysz, wyraziłem tylko swoją opinię... generalnie podoba mi się to co robisz, więc dlatego piszę co wg. mnie nie pasuje...

mi się czarne plastiki podobają w bardzo niewielu przypadkach
 mi się czarne plastiki podobają w bardzo niewielu przypadkach  a w tym konkretnym od początku myślałem o lakierowaniu ich w kolor
 a w tym konkretnym od początku myślałem o lakierowaniu ich w kolor