MK II G60/vr6 by Polgi
Moderator: G0 Karcio
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
jak patrzyłem na Twój temat to mojemu daleko do Twojego kupa roboty przy nim ale trzeba działac i działamyokoG60 pisze:o kolejne G60 w rodzinie widze. G60 rulez
mnie tez rozbióka czeka ale chyba po wakacjach
kładziesz 3,5 koła i zabieraj buda zrobiona silnik prawie tez jeszcze troche serca trzeba w niego włozycTuning_Boy_2005 pisze:ile za niego chcesz??
pozdro
Tak to wygląda teraz...
narazie RM tylko przod ogarnia tyl to przerobka(czekam na oponki) w tym tyogdniu powinno juz wszysko siedziec ogólnie troche pracy jeszcze przy aucie jest miedzyinnymi regeneracja kompressora ale mamy fachowca praktycnzie pod nosem (Bartez) no i działamy:)
a MK tez jakies drobne prace sa prowadzone ale bez pokazania narazie
narazie RM tylko przod ogarnia tyl to przerobka(czekam na oponki) w tym tyogdniu powinno juz wszysko siedziec ogólnie troche pracy jeszcze przy aucie jest miedzyinnymi regeneracja kompressora ale mamy fachowca praktycnzie pod nosem (Bartez) no i działamy:)
a MK tez jakies drobne prace sa prowadzone ale bez pokazania narazie
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
akurat udało mi sie dorwac zdrową bude(poza jednym błotnikiem) no i dwiema burchlami na tylnym pasie ale po wakacjach autko do rozbiórki i do malunkowania oczywsicie na czarna perłe taki sam jak jest...
silnik osadzilsimy w dwa dni...i odplony zostłą w drugi dzien teraz doprowadzic go do poządku i krzyknac "Mocy przybywaj" napewno nie osiagne takiego poziomu jak kolega Apsik czy Bartez(chłopaki od G wiedząo kogo kaman) ale te dwie setki KM sa osiagalne bo silnik jest naprawde zdrowy...
wyposazenie auto tez ma eleganckie brakuje tylko skóry któa była w orginale w Blue edycji....
jedna fotka wnętrza i jakies tam jeszcze fotersy na sebrinach z tyłu (chwilowo ofc) tuning sie posuwa ale powoli
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:07 ]
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:12 ]
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:13 ]
wnętrze troszke syfiaste ale ciepło sie zrobilo czas na pranie
silnik osadzilsimy w dwa dni...i odplony zostłą w drugi dzien teraz doprowadzic go do poządku i krzyknac "Mocy przybywaj" napewno nie osiagne takiego poziomu jak kolega Apsik czy Bartez(chłopaki od G wiedząo kogo kaman) ale te dwie setki KM sa osiagalne bo silnik jest naprawde zdrowy...
wyposazenie auto tez ma eleganckie brakuje tylko skóry któa była w orginale w Blue edycji....
jedna fotka wnętrza i jakies tam jeszcze fotersy na sebrinach z tyłu (chwilowo ofc) tuning sie posuwa ale powoli
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:07 ]
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:12 ]
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:13 ]
wnętrze troszke syfiaste ale ciepło sie zrobilo czas na pranie
spręzarka włąnsi eprzechodzi regeneracje...bo dmuchała prawie 0,7 ale na smierach zaczeło si epocenie...po regeneracji dostanie male kółko i oczywsicie rozwiert...sam silnik bez G naprawde jest gitara rozpędził sie do licznikowego 190km/h jak na odpręzona jednostke to bardzo dobrze z G jeszcze nie probowane...ale ogólnie jestem zadowolony pompa paliwa najprowdopodobniej będzie od VR-a dla pewnosciokoG60 pisze:ja tez mam plan dobić do 200KM a sprężarke masz już po rozwiercie?
powoli do celu...
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 22:53 ]
a potem jak pokaze na hamownii 160 KM to zapakuje sie jakiegos SLS