[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
mk2 GTi by robal - zimowe zbieranie gratow str1
robal264, zdjęć mam sporo, praktycznie z każdej imprezy Coś trzeba będzie zrobić ale najpierw Bielawa 2011.
Rydzu Yank Zonka sie nie gniewa za podprowadzenie kol,sama pozwolila i nawet golfikowi zdjecia robila
nagroda ze zlotu gwarantowana jak podjedziemy naszym gti
nagroda ze zlotu gwarantowana jak podjedziemy naszym gti
moje polo harlekin zapraszam ;)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3097219#3097219
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3097219#3097219
Kurde robal teraz na dwóch lampionach i wąskim żeberku jest kosa Tylko te felgi no Weź myśl nad czymś nowym, a nie maluj starych bo one to na emeryturkę powinny iść
Co do Bielawy, też bym chciał się u Was pojawić, szczególnie z Tobą Rydzu się spotkać wiesz dlaczego Zobaczymy jak będzie z finansami i z czasem, to właśnie on pokaże co będzie w tym roku
Co do Bielawy, też bym chciał się u Was pojawić, szczególnie z Tobą Rydzu się spotkać wiesz dlaczego Zobaczymy jak będzie z finansami i z czasem, to właśnie on pokaże co będzie w tym roku
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
kubcor, pewnie pojda na emeryture a za kilka lat zaloze je jako rarytas a tak na serio to albo kola albo srodek wiec wybralem na nowy sezon srodek a kola zmienie za rok
[GOLF MK2] GTi by robal - zimowe zbieranie gratow str1
M_ziPL, no i taką glebę to ja rozumiem
kubcor, w Bielawie jestem w pracy a w Nysie jestem rekreacyjnie. Jak nie na jednym to na drugim się złapiemy
kubcor, w Bielawie jestem w pracy a w Nysie jestem rekreacyjnie. Jak nie na jednym to na drugim się złapiemy
nie wiem dlaczego ale na tym wąskim grilu z dwoma lampami auto dla mnie straciło charyzmę, 4 lampy robią lepszą robotę na tej golfrowni...kubcor pisze:Kurde robal teraz na dwóch lampionach i wąskim żeberku jest kosa
no Panie robal264 dawno tu nie zaglądałem, a tu zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany pozytywnie oczywiście...
czekam z niecierpliwością, aż poskładasz wszystko w całość i będzie można go podziwiać w pełnej krasie
czekam z niecierpliwością, aż poskładasz wszystko w całość i będzie można go podziwiać w pełnej krasie
- robal264
- Kontakt:
Re: [GOLF MK2] GTi by robal - zimowe zbieranie gratow str1
hehe tez czekam na ten czas, a tak na serio to chyba nie bedzie zbyt szybki koniec projektu bo w planach juz mam swap na nastepna zimeKrzychuGT pisze:czekam z niecierpliwością, aż poskładasz wszystko w całość i będzie można go podziwiać w pełnej krasie
nasze projekty nie mają końca, bo zawsze będzie coś do dłubania uchyl rąbka tajemnicy co zagości pod maską przyszłej zimy
robal264, no dawno tu nie zaglądałem a tu widze nowy kolorek super sie prezentuje. u ciebie wiecznie mody kiedy ty to wszystko skaczysz
viewtopic.php?f=87&t=464274&p=5591825#p5591825" onclick="window.open(this.href);return false; FIRE&ICE
viewtopic.php?t=291699" onclick="window.open(this.href);return false; GTI <sprzedany>
viewtopic.php?t=291699" onclick="window.open(this.href);return false; GTI <sprzedany>
- robal264
- Kontakt:
kiedys skoncze ,ogolnie ostatnio dosc powolnie ida te mody ale felunek przemolowany, zderzaki kupione, zapasowka na pokaz + opona rowniez,lampy tez kupione, fotele jeden zrobiony drugi sie szyje, lada dzien wioze boczki do zrobienia no i czekam az to zimno sie skonczy zeby wszystko co zebralem do tej pory zamontowac i dokonczyc to co przerwalem w listopadzie
krzychu co do swapa to sam nie wiem pozyjemy zobaczymy
krzychu co do swapa to sam nie wiem pozyjemy zobaczymy
robal264, no to widze że będzie full wypas jestem strasznie ciekawy jak to się bedzie wszystko prezentowało ale napewno świetnie
viewtopic.php?f=87&t=464274&p=5591825#p5591825" onclick="window.open(this.href);return false; FIRE&ICE