[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
tak - będzie do sprzedania jak tylko założę tą jak coś to zapraszam na gg/pwmjut pisze:masz na sprzedaż starą kierownice ?
- Dawca_Nerek
- Forum Master
A ten numer fon to kogo ?? bo dzwonie i dzwonie ale nikt nie odbiera, myślałem że jakaś niewiasta się odezwie
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
do komornikaDawca_Nerek pisze:A ten numer fon to kogo ?? bo dzwonie i dzwonie ale nikt nie odbiera, myślałem że jakaś niewiasta się odezwie
zawsze wolałeś mikołajke od mikołaja ....KonradzikIV pisze:jako że mikołaj jak zawsze wali w *******, sam sobie zrobiłem prezent mikołajkowy
no wreszcie ster godny kierownika ,będzie pieknie leżał ten RcustomKonradzikIV pisze:no i taka kiera miała być z mkVI ale po namowie Gluszcza który tłukł mi do głowy jak tylko mógł żeby tego nie zakładać zdecydowałem się na trochę zmodyfikowaną wersję tej z r32
no to czekam na live efekty i jestem next w kolejce po G.KonradzikIV pisze:zestawik do czyszczenia skóry - polecił lolo_golf i Kevin też zachwalał więc trzeba to sprawdzić :
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV,
łłłłłłeeeeeeeee.... korek od oleju źle leży, jaka amatora
łłłłłłeeeeeeeee.... korek od oleju źle leży, jaka amatora
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No połatane ładnie coś się wreszcie dzieje a gdzie egr nie zostawiasz dla bezpieczeństwa w razie kolejnej wpadki?
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
no no coś tu się w końcu dzieje
Ostatnio zmieniony pt gru 10, 2010 22:59 przez karox88, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
niebawem zawitam do Ciebie srebrnym mam parę tematówkarox88 pisze:no no coś tu się w końcu dzieje
tyle żelastwa pod maską, starczy kucy żeby ruszycKonradzikIV pisze:coś powoli zaczyna się dziać
kup seicento może to Cie lapeno przekima i popijesz z prawdziwymi fanami motoryzacji
mamy juz w stajni dacie, beemy i inne ustrojstwa
Witam czy możecie mi dać jakies namiary na firme która dorabia takie tablice rejestracyjne a'la USA,jak ma kolega.
Czekam na odp.pozdarwiam.
Czekam na odp.pozdarwiam.