to juz bym wolał nakleic na taśmę dwustronną po pięc 10 złotówek na progachKonradzikIV pisze:50zł / sztlolo_golf pisze: Folia tania.
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
Re: VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
-
- Ma gadane
- Kontakt:
synec pisze:26. Air rideKonradzikIV pisze:1. Zmienić koła na jakieś 19’ + opony
2. Założyć ori pakiet 25J
3. Kupić i założyć lotke r-line
4. Wypolerować tylne lampy
5. Tylnia klapa ala mk5
6. Pomalować błotnik tył
7. Ori xenon pomalować ramkę na czarno
8. Kratki w zderzaku pomalować na czarno jak dach i lusterka
9. Grill bez znaczka + spawanie maski
10. Odnowić billsteina
11. Stabi od s3
12. Rozpórka przednia od s3
13. Gt22
14. Wskaźniki na kierownicę
15. Climatronic
16. Kierownica mk6 gti
17. Wielotłoczek na przód
18. Ręczny r32 _ perforowana skórka
19. Tunel usa
20. Parę naklejek na tylnią szybę
21. Deska od bory
22. Założyć gałkę 25J
23. Podstopnica + pedały 25J
24. Podgrzewanie foteli
25. Fotochromatyczne lusterko
19 - a mozna zobaczyc foto czegos takiego ?
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
woosiunioo, wydaje mi się, że są dwa. Na pewno widziałem jeden który jest identyczny jak nasz tylko że nie ma przycisku od wlewu paliwa, widziałem to w Jetta i jeszcze wydaje mi się, że kiedyś gdzieś na ebay taki ze stojakami na kawę jak w B5FL.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
hmm no to cos fajnego moze byc bo ten moj to mnie wkur**a bo taki "lysy" jest musze sobie podlokietnik sprawic to bedzie troche inaczej
w sumie masz racje, w domu drobne to ona trzymaKonradzikIV pisze:najpierw żona musiałaby Ci te 10 złotowe banknoty daćstruna7 pisze:to juz bym wolał nakleic na taśmę dwustronną po pięc 10 złotówek na progach
-
- Ma gadane
- Kontakt:
no calkiem spoko i pewnie takie cos dostepne tylko na ebay ? albo w aso co sie rowna kosmicznym cenom ?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
niedostępne w PLwoosiunioo pisze:no calkiem spoko i pewnie takie cos dostepne tylko na ebay ? albo w aso co sie rowna kosmicznym cenom ?
jak to mówią, dzień bez przesyłki dniem straconym no to jest coś i dzisiaj :
samo ściemniające się lusterko z czujnikiem deszczu
- Dawca_Nerek
- Forum Master
przydatny gadżetKonradzikIV pisze:samo ściemniające się lusterko z czujnikiem deszczu
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Jeśli chodzi o samo samościemnianie to nawet szyby nie potrzeba mieć innejtruckman pisze:Do tego poza szybą trzeba coś mieć?
Jeśli jednak chcesz mieć zarówno samościemnianie i czujnik deszczu to potrzebna jest szyba i odpowiedni przekaźnik, choć osobiście nie wiem czy taki bajer jest przydatny.
U znajomego w B5FL czujnik daje impuls do wycieraczek już przy najmniejszych kropelkach, a co za tym idzie wycieraczki jeżdżą po prawie suchej szybie..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Ja to miałem w mk4 i bardzo fajna sprawa przykłąd jedziesz w deszczu wycieraczki chodza wolno lekki deszczyk jest duzy ruch i nagle ktos przejezza szybko obok ciebie ładując ci mega kałuże na szybe, niczym zdazysz złapac wajche od wycieraczek i przełączyc na szybsza prace zeby zmyc szybe lądujesz na pupie auta z przodu, taki przykład A tak to w zaleznosci od natezenia deszczy zmienia sie szybkosc wycierania i naprawde jest to super sprawa. Włacza sie to przekłądajac ramie raz do góry. A samo sciemnianie opiera sie na 2 czujnikach w lusteru z przodu lusterka wychodzac na przednia szybe i z tyłu lusterka wychodzacy na tylnia szybe. Miezy róznice natezenia swiatłą i odpowiednio dostosowuje lusterko do panującego oświetlenia.