kris823 pisze: tylko szkoda tej tylniej kanapy. ubozszej wersji to juz chyba nie ma, bo widze za nawet dzielona nie jest
wiem że nie ma zagłówków i podłokietnika, zaś niedzielona kanapa to dla mnie akurat zaleta
,
kris823 pisze:teraz jeszcze troche elektryki w boczkach by sie przydalo i no materialowe kieszenie, i jak juz inni pisali, ta wylkadzina
odnośnie elektryki to nadal żałuję że nie zrobiłem tego wcześniej tzn, przed wygłuszaniem drzwi, teraz po prostu nie chce mi się zrywać mat, szkoda mi spędzonych godzin nad tym, na pewno jak trzeba będzie poprawić, bądź na nowo robić wygłuszanie, to wtedy na pewno najpierw pójdą elektryczne szyby, w tej chwili nie mam tego w planach.
Odnośnie wykładziny to na fotce trochę inaczej wyszły niż w realu, nie ma takiego kontrastu, raczej tak zostanie, bo mi to nie przeszkadza (trzeba zobaczyć na żywo, na pewno nie zwróci uwagi że jest inny kolor), no chyba że się trafi do kupienia to wtedy wezmę. Tak poza tym korci mnie kupienie czarnych plastików od wersji CC, jest w dziale sprzedam, niestety w tym miechu krucho z kasą. A ponadto jakoś rozsądek bierze w górę jak pomyślę sobie że mam na to wydać około 400 zł za kilka plastików :/ ale czas pokaże
.