[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- KrL
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
penis na brązowych wrotach rzuca się w oczy
ale Golfina bije na łeb wszystko
świetna robota POOREK, ładnie wyszykowany
ale Golfina bije na łeb wszystko
świetna robota POOREK, ładnie wyszykowany
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Damiano01459,
KrL, o czym Ty mówisz? jaki penis? haha, żartuje był, ale już go nie ma zmęczony byłem obrabiając te foty i zapomniałem tego zrobić wcześniej całe szczęście że to nie mój garaż tak wymalowali
KrL, o czym Ty mówisz? jaki penis? haha, żartuje był, ale już go nie ma zmęczony byłem obrabiając te foty i zapomniałem tego zrobić wcześniej całe szczęście że to nie mój garaż tak wymalowali
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
kurcze nie widzialem twojego golfika na mani a chodzilem w sobote juz przed 7 rano po placu i robilem foty , a na twoje ogloszenie trafilem o sprzedazy a projekt tak jak ci mowilem HCC dalej sie trzyma idealnie beda wygladac u ciebie
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
na Manii mnie nie było a nawiasem dobry zawodnik jesteś skoro od 7 w SOBOTĘ chodziłeś po placu hah ogłoszenie jest tylko ogłoszeniem myślę że tak czy siak się nie sprzeda bo za te pieniądze szuka sie czegoś mocniejszego pod maską w tak samo odpicowanym aucie co do HCC to doskonale o tym wiem
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
sympatyczny wozek:D z tymi HCC bedzie dobrze pasowac z felami:D
WCHODZCIE, OGLADAJCIE I OCENIAJCIE MOJEGO GOLFA
viewtopic.php?f=88&t=524275" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=524275" onclick="window.open(this.href);return false;
- pawka508
- Gadatliwa bestia
Black Devil by POOREK
uffffffffffff udało mi się praktycznie wszystko przeczytać iiii bardzo ale to bardzo interesujący jest ten projekt
brawo za wykonaną pracę aaa
a ja jak wrócę zza granicy to postaram się założyć swój temat
pozdro
brawo za wykonaną pracę aaa
a ja jak wrócę zza granicy to postaram się założyć swój temat
pozdro
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
- pawka508
- Gadatliwa bestia
Black Devil by POOREK
POOREK,
Coś dawno tutaj chyba nie zaglądałeś pokaż co się dzieje z furką
Coś dawno tutaj chyba nie zaglądałeś pokaż co się dzieje z furką
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
adamc90, kiedyś ich znajdę może kółek do tego czasu nie zmienię choć ciężko coś godnego uwagi znaleźć, a motywacji do zmiany kół wielkiej nie ma, bo podoba mi się tak jak jest
Merffik, dobrze wiesz że to nie takie łatwe jakbyś coś widział to wal na PW
pawka508, do projektów to mu daleko choć serca wiele włożone to jeszcze będzie czas na dział projekty na forum zaglądam regularnie tylko nie ma co u mnie pisać więc nie piszę chyba że ktoś do tablicy wywoła
no ale dobra... żeby nie było że nic się nie dzieje
podejmowałem próby wynegocjowania HCC od gościa do którego dał mi namiar Adrian1989 ( ) i gość który ma na sprzedanie te lampy (o ile je ma?) nie jest w stanie się określić i z tego twierdzi że chce za nie 'duże pieniądze', ale sam nie wie jakie miałem dla niego dobrą propozycję pewne graty + kilka groszy ale odrzucił... lampy miał wystawiać na allegro i po dziś dzień ich tam nie widać a było to ponad 2 tyg temu co tam jeszcze... w sumie detale o których nie ma co się rozpisywać kilka dni temu odebrałem paczkę na któej zamówienie zabierałem się jak pies do jeża czyli:
teraz tylko maty i trochę wolnego czasu więc mam nadzieję że pójdzie jakoś łatwiej ostatnio mam mało czasu dla siebie i samochodu więc... sam nie wiem modów większych nie przewiduje bo trafił mi się wydatek innego pokroju i muszę się odkuć finansowo jak się odkuję to w pierwszej kolejności jest wygłuszenie, później jakieś fotele i reszta wnętrza coraz częściej brakuje mi mocnego motoru, jak motor i wnętrze będzie, może pomyślimy o projektach jeśli ktoś zgłosi tam auto ale... nie planuję nic bo sytuacja może się odwrócić o 180 stopni tym bardziej że auto traktuję do jazdy na co dzień, nie jako zlotowe i nie robię go po to żeby w projektach było za wszelką cenę poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły wszystko pod górkę
a teraz trochę fotek, potwierdzających że auto żyje
i jeszcze taka fotka, żeby nikt nie mówił że jest tak piękny że mucha nie siada:
muchy siadają na goooownie
pozdrawiam Panie i Panów zainteresowanych tematem
Merffik, dobrze wiesz że to nie takie łatwe jakbyś coś widział to wal na PW
pawka508, do projektów to mu daleko choć serca wiele włożone to jeszcze będzie czas na dział projekty na forum zaglądam regularnie tylko nie ma co u mnie pisać więc nie piszę chyba że ktoś do tablicy wywoła
no ale dobra... żeby nie było że nic się nie dzieje
podejmowałem próby wynegocjowania HCC od gościa do którego dał mi namiar Adrian1989 ( ) i gość który ma na sprzedanie te lampy (o ile je ma?) nie jest w stanie się określić i z tego twierdzi że chce za nie 'duże pieniądze', ale sam nie wie jakie miałem dla niego dobrą propozycję pewne graty + kilka groszy ale odrzucił... lampy miał wystawiać na allegro i po dziś dzień ich tam nie widać a było to ponad 2 tyg temu co tam jeszcze... w sumie detale o których nie ma co się rozpisywać kilka dni temu odebrałem paczkę na któej zamówienie zabierałem się jak pies do jeża czyli:
teraz tylko maty i trochę wolnego czasu więc mam nadzieję że pójdzie jakoś łatwiej ostatnio mam mało czasu dla siebie i samochodu więc... sam nie wiem modów większych nie przewiduje bo trafił mi się wydatek innego pokroju i muszę się odkuć finansowo jak się odkuję to w pierwszej kolejności jest wygłuszenie, później jakieś fotele i reszta wnętrza coraz częściej brakuje mi mocnego motoru, jak motor i wnętrze będzie, może pomyślimy o projektach jeśli ktoś zgłosi tam auto ale... nie planuję nic bo sytuacja może się odwrócić o 180 stopni tym bardziej że auto traktuję do jazdy na co dzień, nie jako zlotowe i nie robię go po to żeby w projektach było za wszelką cenę poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły wszystko pod górkę
a teraz trochę fotek, potwierdzających że auto żyje
i jeszcze taka fotka, żeby nikt nie mówił że jest tak piękny że mucha nie siada:
muchy siadają na goooownie
pozdrawiam Panie i Panów zainteresowanych tematem
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
to moj jest taaaki "pis od szit" ze nawet znacza mi szyby w garazu muchy po swojemuPOOREK pisze:muchy siadają na goooownie
tak szczerze mowiac podoba mi sie wizja tego tylu jak jest teraz ale jak cos bedzie z HCC to zaraz podesle
plany plany..a kasy niet ,tak samo jak u mnie tylko mojemu brakuje jeszcze spoooro ;]
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- RafaelloW007
- Forum Master
Black Devil by POOREK
oponki tanio oddamPOOREK pisze:poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły
pięknie leży skubany, jednak dobra gleba to podstawa
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Adrian1989, nie od razu Rzym zbudowano więc daj sobie czas ja też się trochę nairytowałem sam na siebie zanim mój grat zaczął jakoś wyglądać spokoooojnie
RafaelloW007, zaraz napiszę PW jak coś z tym że leży... hm... po prostu tak stanąłem może i dlatego sterczy trochę przód pupa ujdzie choć osobiście patrząc na te foty teraz.. dziwie się że się tam wczołgałem aaa wogóle to jestem na tyle spostrzegawczy że dopiero teraz wypatrzyłem że w końcu zebrałeś się na założenie nowego tematu haha
RafaelloW007, zaraz napiszę PW jak coś z tym że leży... hm... po prostu tak stanąłem może i dlatego sterczy trochę przód pupa ujdzie choć osobiście patrząc na te foty teraz.. dziwie się że się tam wczołgałem aaa wogóle to jestem na tyle spostrzegawczy że dopiero teraz wypatrzyłem że w końcu zebrałeś się na założenie nowego tematu haha
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
bardzo ładne foto 3cie od góry to co masz teraz w podpisie
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
Black Devil by POOREK
Witam bardzo fajnego masz golfa, fajnie jest widzieć jak ktoś bardzo dużo serca wkłada w samochód, widziałem z bliska na majovwce oraz kiedyś przez Radom jechałeś i fajnie auto na glebie siedzi, powodzenia w modach.Pozdrawiam