raczej, przed eventem brudny bo wyjazd nie był planowany a jednak padła decyzja o 8 rano że jadęsagano88 pisze:Widziany na zywo na Evencie (Co prawda troche brudny) ale robil dobre wrazenie
generalnie to co jest teraz to stan przejściowy który do niczego nie pasuje ale tak naprawdę sezon powoli się kończy - pogoda nas nie rozpieszcza, była okazja sprzedać czarne xenony i zakupić te więc się długo nie zastanawiałem, niedługo auto wraca wizualnie do serii - zderzak tył normalny progi i dokładki przód i tył te które mam na aucie jadą do nowego właściciela, szkoda mi ori pakietu na zime wstawiać - to samo ze zderzakiem tył... lampy będą modzone ale trochę inaczej niż te wcześniejsze... im więcej oglądam tych wszystkich zachodnich stron tym więcej nowych pomysłów gdzieś się rodzi... koniecznie musi zawitać w końcu lotka... na zimę trzeba zakupićj jakieś oponki 16" bo mniejsze już nie wejdą (tarcze 312mm)sagano88 pisze:Co do lampek to faktycznie w czarnych bylo mu bardziej do twarzy, przynajmniej do tego setupu. Jezeli plan na przyszly sezon jest inny i wszystko ma swoj cel wierze, ze bedzie dobrze!
przez zime chce zrobić też trochę mechaniki - sprzęgło z VR bo seria już mówi papa od pewnego czasu, ogólnie sprawdzić kondycje silnika, jak się trafi jakieś KW v2 w dobrej kasie to też bym chętnie zmienił, climatronic mógłby wkońcu zagościc.... no i wydech który mi się marzy od dłuższego czasu... reszta jest w miare ogarnięta - heble robiłem na początku sezonu rorząd również zaraz będzie wymiana filtrów i oleju...
czekam tylko na fotki od jednego pana z sesji ale coś się ociąga artysta.....