[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
Golf MK3 GTI VR6 20 Jahre - conek
Co tutaj dużo mówić golf konkret, powiem szczerze że jedno z ładniejszych mk III jakie widziałem, Bardzo mi się podoba, tak trzymaj !
moje dwa maleństwa :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2136155#2136155 - MK IV TDI 183PS/400NM 4motion
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=330672 - MK II 1.3NZ -> 2.0 16V ABF /WSZA/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2136155#2136155 - MK IV TDI 183PS/400NM 4motion
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=330672 - MK II 1.3NZ -> 2.0 16V ABF /WSZA/
Ou fu*k Dużo sie tutaj zmieniło od mojej ostatniej wizyty tutaj... Koła są świetne - strzał w 10, klapa też mu na dobre wyszła, ogólny całokształt - pysznie Ale nic do mnie tak z tych rzecz nie przemawia jak klamki Są REWELACYJNE! U kołodzieja w Fire And Ice było ładnie, ale tu... To wygląda po prostu luksusowo, jak podpis Carrolla Shelby na desce Mustanga jego autorstwa Brawo!
noname_conek, Grtatuluję wszystkich pucharków
Słyszałem, że na Cultstyle.pl często stawałeś na kresce.....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto wygrał ten wyścig? Start miałeś dobry
Słyszałem, że na Cultstyle.pl często stawałeś na kresce.....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto wygrał ten wyścig? Start miałeś dobry
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
ustawialiśmy sie z nim kilka razy na tym filmiku wygrałem dość mocno ogólnie z tą jetta 3:1 dla mnie on tam ma 2.8 + albo 2.9 właściciel chyba sam nie wie co [kolektor przepustnica i komp 2.9 dół 2.9 chyba] kilka osób z forum jechało ze mną już więc może oni się wypowiedzą np. Darecki bo na hamowni nie byłem bo niestety na setupe zimowym brakowało 5mm aby haczył o rolki wiec teraz nie ma szansLifter pisze:Kto wygrał ten wyścig? Start miałeś dobry
dzięki kubcor, pudel_łdz, Kaoz,Lifter pisze:noname_conek, Grtatuluję wszystkich pucharków
dzięki wielkie
wiem wiem, zbieram sie cały sezon na to :/ dystanse leża od pół roku, nie miałem czasu na zaklepanie rantów poza tym tył troszkę dostał po dupie i jest może nie miękki ale nie dość twardy i mogło by mocno trzeć, jesli nie sprzedam auta to na wiosnę to zrobięRafaelloW007 pisze:na tył przydałby się jakiś dystans zeby szerzej było ale i tak jest klasa
Re: Golf MK3 GTI VR6 20 Jahre - conek
No ladnie jezdza te vr6,jednak mysle ze ta jetta nie ma 2.9 i raczej nie stala nawet kolo 2.9,nie ma sie jak spotkac ale 2.9 a 2.8 to straszna przepasc. Twoj silnik jest naprawde zdrowy,wykres mowi sam za siebie a napewno poprawilo sie po servisie.noname_conek pisze:ustawialiśmy sie z nim kilka razy na tym filmiku wygrałem dość mocno ogólnie z tą jetta 3:1 dla mnie on tam ma 2.8 + albo 2.9 właściciel chyba sam nie wie co [kolektor przepustnica i komp 2.9 dół 2.9 chyba] kilka osób z forum jechało ze mną już więc może oni się wypowiedzą np. Darecki bo na hamowni nie byłem bo niestety na setupe zimowym brakowało 5mm aby haczył o rolki wiec teraz nie ma szansLifter pisze:Kto wygrał ten wyścig? Start miałeś dobrydzięki kubcor, pudel_łdz, Kaoz,Lifter pisze:noname_conek, Grtatuluję wszystkich pucharków
dzięki wielkie
wiem wiem, zbieram sie cały sezon na to :/ dystanse leża od pół roku, nie miałem czasu na zaklepanie rantów poza tym tył troszkę dostał po dupie i jest może nie miękki ale nie dość twardy i mogło by mocno trzeć, jesli nie sprzedam auta to na wiosnę to zrobięRafaelloW007 pisze:na tył przydałby się jakiś dystans zeby szerzej było ale i tak jest klasa
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
papol, To 2.9 chlopie nie jest tylko glowica 2.9 dol 2.8 po drugie ja z lotki zawsze wygram a ze startu pale przez opony 165 popatrz na filmiku kto pierwszy wystartował.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
tak chyba powyżej 200 bo mam kaganiec nie przypominam sobie żebyś kiedyś z rolki wygrał ze mna na CS dostałeś rolki ale płakałeś że Ci niby 3ka nie weszła ? w drodze na Pasłęk ciągle Ci coś przerywało wiec nawet nie było jak sprawdzić ... ale nie chce mi sie ciągnąc dalej tej rozmowy bo maniek jak zywkle musi sie tłumaczyćManiekGLS pisze:lotki zawsze wygram
czas nauczyć sie ruszaćManiekGLS pisze:na filmiku kto pierwszy wystartował.
jednak pomyłka, nie dogadaliśmy sie z mańkiemnoname_conek pisze:[kolektor przepustnica i komp 2.9 dół 2.9 chyba]
ManiekGLS pisze:To 2.9 chlopie nie jest tylko glowica 2.9 dol 2.8
ZROBIŁEM PORZĄDEK W 1WSZYM POŚCIE TERAZ ŁADNIE POUKŁADANE Z OPISEM I Z FOTKAMI BO POPRZEDNIE SIĘ POSYPAŁY
pozdr
Re: Golf MK3 GTI VR6 20 Jahre - conek
1wsze to trzeba sie naumiec ruszac,2gie widac ze nie jest to 2.9 a glowa nie dala za wiele temu 2.8 (raczej nie udana kombinacja).Nie ma sie co denerwowac ,to tylko wolne wypowiedzi.Pozdr.ManiekGLS pisze:papol, To 2.9 chlopie nie jest tylko glowica 2.9 dol 2.8 po drugie ja z lotki zawsze wygram a ze startu pale przez opony 165 popatrz na filmiku kto pierwszy wystartował.
- barteKKK03
- V.I.P.
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
papol, Nie mialem z 2.8 dla tego przyszła z 2.9.Racja pierwszy raz startowalem na 1/4 a nie sztuka jest strzelac ze sprzegla pocwicze w tedy moge sie probowac.Pozdro
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;
- jacekPlacekkk
- zbieram na tjuning
- Kontakt:
hym zagladam w dział projekty patrze patrze VR6? hehe super wybór tego brakowało, ale co dalej? chyba pozostaje Turbo, bo ty już chyba masz wszystko....
Gratulacje starY jak kiedyś pisałem takie auto chciałbym na gwiazdkę
Gratulacje starY jak kiedyś pisałem takie auto chciałbym na gwiazdkę
:-)
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
dzięki!jacekPlacekkk pisze:Gratulacje starY
turbo na pewno nie... Do "wszystkiego" brakuje jeszcze dużojacekPlacekkk pisze:hehe super wybór tego brakowało, ale co dalej? chyba pozostaje Turbo, bo ty już chyba masz wszystko....
jeszcze kilka miesięcy zostało wiec odkładaj kasę albo poproś kogoś może sprezentujejacekPlacekkk pisze:jak kiedyś pisałem takie auto chciałbym na gwiazdkę
przyznaję sier bez bicia jeszcze nie miałem czasu jej założyć co 3 dni pompuję koło a nie chce mi sie ściągnąć i uszczelnić jakoś w tyg muszę sie zebrać ale jeszcze raz Wielkie dzięki! stawiam na kolejnym zlocie, szkoda że nie pogadaliśmy ale musiełem już sie zbierać bo trochę kilometrów było przede mną pozdr!barteKKK03 pisze:Nakrętka działa?
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
nieemilson pisze:sprzedajesz te koła wiesniaku czy nie ?
ostatnia sesja chyba w tym roku auto raczej już zostanie tak jak wygląda, trochę zmieniły się priorytety w życiu i czas odpuścić sobie projekt choć pewnie jakieś tam drobnostki pewnie będę jeszcze robił wiec czasami coś tam może jeszcze zapodam
fotki:
taki filmik jak autko sie zbiera
[youtube][/youtube]
a tu wycięty przejazd od 0-100km/h, wiem że powinno być mierzone G-Techem no ale nie posiadam, wieć a z ciekawości chciałem zobaczyć jak to będzie, ale "ogólny zarys" jest
[youtube][/youtube]