[GOLF MK4] R:.arl
Moderator: G0 Karcio
R:.arl
Piękne autko szkoda ze nie miałem okazji zobaczyc na żywo. Ciekawi mnie czy ta Bra te trójkąty ma tak naszyte czy coś wsadzone bo moje wąsy sie tak nie układają. Pozdrawiam i szerokiej drogi
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
szczep,
XenO,
Dawca_Nerek,
ale słodzicie
XenO,
Dawca_Nerek,
ale słodzicie
Tak jak Konrad napisał R-bra ma takie sztywne daszki ale myslę że można to samo zrobić w indywidualnie szytych klapochronach...Ciekawi mnie czy ta Bra te trójkąty ma tak naszyte czy coś wsadzone bo moje wąsy sie tak nie układają.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
NO panie nareszcie temat co tu dużo mówić elegancja i styl nic dodać nic ując porostu pięknie kolorek mi się strasznie podoba, widziałem na żywo i kozak, trzeba by wszystkie R-line postawić w linii i zrobić jakaś dobra fote a trochę ich tu jest. Dawaj teraz w moc i nie będzie wstydu chociaż 200 PS w dieslu to i tak duża frajda.... Powodzenia w modach....
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
takradas8412 pisze: już u Ciebie???
stan bdb ....symboliczny przebiegradas8412 pisze: Nówki czy używki
tylko przód......tył poszukamy - zdarza sie że kanapa jest wyjmowana pod jakąś zabudowe /audio,air/lub robiona jest wyscigówka z R32 ....lub auto na części idzie np. turadas8412 pisze:masz cały komplecik czy tylko przód???
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-2004- ... ccessories" onclick="window.open(this.href);return false;
a jak nie trafi się , to sie zrobi taką na moje oko tył to jest recaro z jednym przeszyciem wiecej i logo R . Dodatkowo nie posiada schowka w kanapie i ma -szpiczaste - zagłówki.Od bidy starczy tylko oparcie z Recaro
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
dobra dobra nie bądź już taki skromny tylko pokaż tą drugą fotkę
fotele dobrze się prezentują
fotele dobrze się prezentują
Marcinek pisze:ale że w .:R z tyłu podłokietnika nie było? no to już przegięcie
pare patrzyłem R 3/5 drzwi i nie trafiłem na taką ze schowkiem ale mozliwe ze sa takie wersje ........
wersja do przeróbki na R z Recaro
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oglądałem twoje auto na żywo więc nie wierzę w określenie "od bidy", tam nic nie ma od bidy wszystko na wypasie albo w ogóle !!! Znaczy się że na następnej Manii zobaczymy u Ciebie komplecik z eRkigluszcz pisze:Od bidy starczy tylko oparcie z Recaro
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Chyba wiem skad te foteliki Widzialem (moze je) ostatnio na naszym polskim portalu aukcyjnym za calkiem przyzwoite pieniadze i w naprawde super stanie.
Gratuluje wkladu w autko bo widac, ze bylo warto
Gratuluje wkladu w autko bo widac, ze bylo warto