i jak wyżej kolega napisał:
z zewnątrz tylkoGerart pisze:Przydałoby się jakieś foto środeczka
i do środkagluszcz pisze:-założymy symetryczne lustro
gluszcz pisze:-skóry
Moderator: G0 Karcio
Why?? Jak R to czemu nie z R?gluszcz pisze:nakładki na pedały+ podstopnica z audi tt
Fotki były zrobione ale nie były dla MaNo tak -dobre - by je pokazać .....miko pisze:Brakuje mi fotek środka bo nie pamiętam jak oglądałem w zeszłym roku ale nic straconego za dwa tygodnie się widzimy
zapraszamCentek pisze:Niewykluczone że jak będzie na sprzedaż po sezonie to odezwę się do właściciela
służe pomoca i radą no i może teilamiConscious pisze:powoli bede sie wzorowal na koledze
..mam sentyment do tych felg i dlatego jeszcze sa u mnie.....brz pisze:Bardziej podobał mi się na kółkach ATS (pomimo mniejszej średnicy felg).
Program był robiony pod stan auta i nie było ciśnienia ......mikew_86 pisze:tylko tych niutonów mało wyszło jak na ARL i 191KM (u mnie w ASZ przy Twojej seryjnej mocy osiągnąłem 380Nm, z tym, że ja już w serii miałem większy moment od Ciebie )
Ciężki z Ciebie partner do handlowania wiesz w jakiej konfiguracji wyposażenia będzie auto za 35 tyś ......zbieraj $$$$$$KonradzikIV pisze:mam nadzieje że auto jednak zostanie u Ciebie i będzie nadal modyfikowane chociaż wszyscy wiemy jak to jest, jak dla mnie nie ma się do czego przyczepić (no może poza baloniastymi oponami).
jak plany wejdą w życie to będzie już kozak...
a wtedy go kupie za te 35 tysi od Ciebie
Pracujemy nad tym razem w kacikuKamel pisze:Jak dla mnie z minusów to tylko 5d i niesymetryczne lustro
Myślę że jeszcze nie jest ten moment ale dzieki za uwagę....moja fascynacja -czernią- trwa nieprzerwanie od 20 latGerart pisze:Odnośnie planów na przyszłość - według mnie już trochę na siłę.
Jedno co trochę zakłóca mi projekt to to, ze znaczki czarne, felgi czarne a lampy jasne, trochę to nie gra ze sobą ale i tak gratuluje.
no mam fotki po 10 mb....napisz które @......Luqass pisze:Jedynie proźba o parę fotek w profi rozmiarze na tapetę do kompa
Maćku jeszcze trumna......Scientist pisze:a wiec tak...szału nie ma trumna z tyłu jak była tak jest
Powiem zupełnie szczerze że większość kierowców widząc moje auto się przystawia pod światłami i czasami jest wstyd bo ja też czasami lubię pozapierdalać... Cos trzeba z tym zrobic by mniej wstydu byłomajkitdi pisze:ze bedzie kiedys okazja do sprawdzenia naszych aut na kresce a przy okazji
Właśnie zapomniałem dopisać tego w planach ...ale juz to naprawiłemnavwiedzony pisze:Why?? Jak R to czemu nie z R?
Jak wiadomo wersja GTI TDI to wzykły golf był jedynie dokładka vr6 ,obniżone zawieszenie -10/-15 i kilka dodatków w Srodku ja odróżniało....trzeci5 pisze:Witam pięknie wygląda ten twój golfik robi wrażenie no i nie żle musi jeżdzić,przydały by się jakieś foty z przebudowy autka ,porównanie jak wyglądało wcześniej itd,ambitne plany w szczególności te z otwieraniem tylniej klapy w stylu MKV ,powodzenia i pozdrawiam.
Jak będziesz potrzebował jakich kolwiek informacji dotyczących otwierania ala MK V to pisz na PW z miłą chęcią pomoge w miare możliwości.gluszcz pisze:Co do otwierania mk5 to nie ukrywam że mam to w planach dzięki i tobie Widziałem takie coś live i podoba mi sie ten patent .Rozmawialiśmy na pw o tym i myslę że jak auto zostanie w moich rekach to odezwę się jeszcze z prośbą o pomoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości