predzej bedzie CC, wyjdzie mnie tylko 3000zl drozej niz Scierka! Ale musze miec kase na 1sza wplate na niego wiec gofera trzeba do zyda...lukaszgsxr pisze:Sebek doszły mnie plotki , że zakupiłeś sobie SIROCCOa BOLF idzie na sprzedaż;)
Prawda to??

Moderator: G0 Karcio
predzej bedzie CC, wyjdzie mnie tylko 3000zl drozej niz Scierka! Ale musze miec kase na 1sza wplate na niego wiec gofera trzeba do zyda...lukaszgsxr pisze:Sebek doszły mnie plotki , że zakupiłeś sobie SIROCCOa BOLF idzie na sprzedaż;)
Prawda to??
zadnych swapow. ja mam juz 26 latpawelmarian pisze:Bierz od razu r36 ;D nie będzie trzeba swapa haha
wszystko zalezy od ceny napewno nie weźmiesz za niego tyle za ile go kupiłes plus te wszystkie modyfikacjeSebek pisze:a jesli sie nei sprzeda (a mowiac po cichu pewnie tak bedzie ;/ ) to zostanie na dozywocie ...
zdaje sobie sprawe z tego. Wystawie go za tyle ile kupilem + felgiarturkw pisze:wszystko zalezy od ceny napewno nie weźmiesz za niego tyle za ile go kupiłes plus te wszystkie modyfikacjeSebek pisze:a jesli sie nei sprzeda (a mowiac po cichu pewnie tak bedzie ;/ ) to zostanie na dozywocie ...ale napewno bedzie wart tej ceny ale to musisz trafic na pasjonata
zwykły zjadacz go nie kupi niestety.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości