arturek320, również miło było poznać

do zobaczenia!
Pustylol, nie inaczej

tylko stańcie gdzieś blisko
więc... czas, miejsce oraz pora napisać coś o majoVWce
zacznę od początku

nie był bym sobą gdybym nie zaigrał z losem

wystarczyło nie pełne 2km po głównej drodze i było tak: :green_fuck:
zaczęło się od tego, że miałem czerwone światło na skrzyżowaniu i stałem pierwszy

i traf chciał że z naprzeciwka na lewoskręcie stał radiowozik

gość się tak przyglądał że myślę sobie: po prostu trudno nie patrzeć

a wcześniej mijałem policyjnego busa i żadnej interwencji.. no i zielone światełko, ja pojechałem, oni skręcili, wszytko ok

jadę 2-3km patrzę, radiolka na bombach

mija jeden, drugi, trzeci, nagle jest już za moim kumplem, kumpel zjeżdża do marginesu, mijają go i myślę sobie, nie zdziwię się jak mnie zatrzymają

no ale profilaktycznie zjeżdżam do marginesiku, a oni się ustawiają za mną... no to 'baton' myślę :green_fuck: przyszedł, przedstawił się, poprosił o dowód rejestracyjny tablic które mam na przodzie (americano) i się zaczeło

w między czasie zdążyłem odpiąć pas, czyli wyszło na to że jechałem bez pasów

zacząłem dyskutować o usuwaniu usterki przy funkcjonariuszu i mówie do nich że raz w roku jest zlot a oni dali by już spokój

gość się zaczął uśmiechać i mówi, zmieniaj tą tablicę :green_fuck: w gruncie rzeczy gość nie był taki zły.. zmieniłem tablicę, poszedłem do radiowozu i pytają się czy mam gaśnice... po chwili rozmowy okazało się że gość jest fanem alfy i ogólnie chciał tylko porozmawiać

mówię: "panowie, spieszy mi się trochę"

powiedziałem gdzie mamy zlot, bo pytali, pożyczyli miłego wypadu i zakończyło się bez kwitka tekstem: jakbyś jechał BMW dostałbyś z miejsca 300zł
śmiesznie było
na lotnisko wjechaliśmy ok 19.00 z wielkimi literami VW w górze, przez szyberdach i przez drzwi

jakby ktoś posiadał jakiekolwiek foto z naszego wjazdu to bardzo proszę, bo aparatów widziałem bardzo dużo
noc pt/sob była niezapomniana, poznałem kilku ciekawych ludzi, niektórzy przychodzili sami, do niektórych trzeba było się wybrać

no i również na nockę wymyśliliśmy kawałek oświetlenia, chyba jedni jedyni na lotnisku mający normalną żarówkę
w gruncie rzeczy, po ciężkiej nocy, wpadliśmy na genialny pomysł wsadzenia najtrzeźwiejszej osoby za kierownicę i pojechania po kawę

osobiście nie trawię jazdy po pijaku, jest to dla mnie czysty idiotyzm

pomysł klucz: wykonanie.. gorsze.. wpadliśmy na pomysł jechania na skróty, czyli przez pole

co poskutkowało ZAKOPANIEM SIĘ W SIANIE

zawiesiłem się, zakopałem, jak kto woli

na końcówkach wahacza zbierała się trawa i po 50 m samochód stanął i ani w jedną ani w drugą

postanowiliśmy zrobić fotkę bo nikt by nam nie uwierzył
od tamtej pory jeździłem parchem tylko po asfalcie
na noc sob/nie nie mogłem zostać, niestety nie zawsze wszystko można jakby się chciało

liczę na to że tych których nie było mi dane poznać, poznam na Manii, a tych których poznałem, miło będzie się zobaczyć po raz kolejny, pogadać i przechylić małe co nie co

poniżej ostatnia fotka ode mnie, tak jak nasz obozowisko wyglądało na zlocie:
ogólnie rzecz biorąc wylądowaliśmy na głównej stronie
www.vwgolf.pl 
w późniejszym terminie na głównej stronie zakładki 'majoVWka 2010'

miło popatrzeć

na pewno przyczyniły się w dużym stopniu litery VW, bo bez tego nie byłoby tam tego zdjęcia

w każdym razie dzięki
ygd 
motywuje do dalszego działania oglądanie takich fotek jak ta:
ogólnie ze zlotu jestem bardzo zadowolony, gdyby były częściej, na pewno nie miałyby w sobie takiej magii

autek było niezbyt dużo, w zeszłym roku było przeszło 2 razy więcej

na pewno przyczynił się do tego termin oraz prognozy pogody, które w przeciwieństwie do zeszłorocznych były bardzo pesymistyczne

okazało się że w 2009 prognozowano słońce a były największe kataklizmy świata, w tym roku odwrotnie

niech żałują Ci co nie byli

dalsze zdjęcia z serii 'znalezione w internecie' poniżej

autorów pisał nie będę, mam nadzieje że się nie obrażą

wszystkim wielkie dzięki, bo ja czasu fotek robić nie miałem
tyle ode mnie, jeśli coś jeszcze wpadnie mi do głowy to dopiszę

raczej wątpię, zaległości w czytaniu tematów sprzed 3 dni odrobię jak tylko będę miał chwilę
pozdrawiam