Daniel domyslam sie ze jest tak jak piszesz ,ale pomimo to bylem przekonany ze takie sprzeglo wytrzyma z chociaz z 10tys km . pozdrodaniel1d pisze:No i daje radę tylko poprostu tarczę się skończyły i trzeba wymienić a Radzikowski i jego sprzęgła to nadają się na smart do nart,on nie nadaje się zrobić dobrego sprzęgła do auta co ma 300 parę koni.
MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Jak to fajnie sie katapultuje z miejsca startu Gratuluje auta i współczuje zwalonego sprzęgła znów(a miało być mocne... )
Ostatnio zmieniony pn cze 21, 2010 21:22 przez konrad141, łącznie zmieniany 1 raz.
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Dwie zamówię bo tam dwie wchodzągolfiarz1 pisze:to musisz zamowic odrazu dwie
Hehe kilkanaście startów to ja robię nieraz jednego wieczoru Zostałem poinformowany przed kupnem że tarcze wytrzymują różnie zależy od stylu jazdy jedni jeżdżą na nim cały sezon,innym po tysiącu pada innym po 5tyś a nawet po 10tyś.golfiarz1 pisze:wiedziales wczesniej ze tarcza wytrzyma kilkanasie startow i trzeba bedzie nowa lub same okladziny zmieniac
Cytat z innego forum"założone zostało sportowe do wysokich momentów obrotowych to konkretnie ponad 900 Nm i nie jest ono skonstruowane aby robić dziesiątki tysięcy kilometrów tylko aby przenieść duży moment obrotowy w wyścigach. serwisuje się je dużo łatwiej niż seryjne - ponieważ bieżnie można bez problemu wyjąć i wymienić , to samo tyczy się tarczy."
Mogło by wytrzymać dłużej jeździłem na nim ok 3 miesiące.Rafalek114 pisze:Daniel domyslam sie ze jest tak jak piszesz ,ale pomimo to bylem przekonany ze takie sprzeglo wytrzyma z chociaz z 10tys km . pozdro
Sprzęgło jest mocne tylko szybko się zużywa:P Ogólnie najbardziej wymęczyło je starty z dwójki.konrad141 pisze:Gratuluje auta i współczuje zwalonego sprzęgła znów(a miało być mocne... )
www.proturbo.com.pl
Potwierdzam !!! To jest zwyczajny lepak wiejski !!!!!!!!!!!!!! Mi taką tarcze spiekową *#cenzura#* do Audi ze brało tylko połową spieka....ale ja pojade jeszcze do niego z tym moim sprzegłem z reklamacją zrobie mu scene w tym jego *#cenzura#*No i daje radę tylko poprostu tarczę się skończyły i trzeba wymienić a Radzikowski i jego sprzęgła to nadają się na smart do nart,on nie nadaje się zrobić dobrego sprzęgła do auta co ma 300 parę koni.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
aw69 pisze:Potwierdzam !!! To jest zwyczajny lepak wiejski !!!!!!!!!!!!!! Mi taką tarcze spiekową ******* do Audi ze brało tylko połową spieka....ale ja pojade jeszcze do niego z tym moim sprzegłem z reklamacją zrobie mu scene w tym jego ************No i daje radę tylko poprostu tarczę się skończyły i trzeba wymienić a Radzikowski i jego sprzęgła to nadają się na smart do nart,on nie nadaje się zrobić dobrego sprzęgła do auta co ma 300 parę koni.
Popieram w 100%, kiedyś robił lepiej i sam go polecałem ostanio strasznie zeszedł na psy już pare osób mi to potwierdziło
...Adrenaline Motorsport Warsaw...Tylko To Się Liczy...
Nie wiem czy moge ale wstawie...
Silnik tego pieknego Golfa
Pozniej dorzuce filmik z Audi S4...
Byles moim faworytem , przegralem skrzyneczke beer'a ale to nic... warto bylo popatrzec.
Silnik tego pieknego Golfa
Pozniej dorzuce filmik z Audi S4...
Byles moim faworytem , przegralem skrzyneczke beer'a ale to nic... warto bylo popatrzec.
Noi filmik... reszta w opisie. Nie wiem czemu jak biore jakosc HD to jest gorsza niz w 360p...
Aparacik nagrywa filmy w HD ale zapewne ja cos zle ustawiam w Sonym Vegasie... Jak bedzie ktos mogl cos na ten temat podpowiedziec bylbym wdzieczny.
Nie wiedzialem czy mam sie patrzec w LCD czy normalnie
Aparacik nagrywa filmy w HD ale zapewne ja cos zle ustawiam w Sonym Vegasie... Jak bedzie ktos mogl cos na ten temat podpowiedziec bylbym wdzieczny.
Nie wiedzialem czy mam sie patrzec w LCD czy normalnie
Ostatnio zmieniony czw cze 24, 2010 18:13 przez 7th, łącznie zmieniany 2 razy.
- Krisvr6-78
- Mały gagatek
- Kontakt:
odpowiedź jest kilka postów wyżej7th pisze:Dla mnie wlasnie tylko ta S4 miala z Toba szanse, z EVO cos Ci padlo czy poprostu spalony start ?
Nie mam zmienionych tarcz sprzęgłowych..Ogólnie nie wybierałem się tam bo miałem na majówkę jechać.Dasz rade przyjechac 27 czerwca na sss Gecko Cup do Grodziska Wielkopolskiego (lotnisko Kakolewo) ?
www.proturbo.com.pl