no masz czego żałować ale nic straconego bo z pewnością nie był to ostatni taki zlocikPOOREK pisze:być nie mogłem, niestety
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
no to.... jak można jeździć z taka glebą czy chciałbyś żeby Tobie tak usiadł? ogólnie zawias jest wyregulowany tak że przyciera niewiele (tylko przy obciążeniu na dużych hopakch) a typowe otarcia podwoziem są dopiero przy potężnych koleinach itp więc ogólnie jest nie najgorzej da się tak jeździć, choć samochód to nie terenówka i nie wszędzie da się wjechać ale to raczej każdy jeżdżący na glebie doświadcza takich sytuacji na drogi po których jeżdżę podróżuję bez większych problemów a u Ciebie rozmiar felgi i ET przeszkadza w większym posadzeniuGr@rM! pisze:Kurde, jak można jeździć z taką glebą Co ja bym dał, żeby mój tak usiadł ...
sesja przeciętna, wkładaj motor, zrobię i Tobie taką w zamian za przejażdżkę moje niedoczekanie, bo problemów słyszałem że co nie miara mam nadzieję że szybko ogarniesz tematPustylol pisze:sesja śliczności bardzo ładnie podkreślone szczegóły
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 00:44 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Długo nie zaglądałem do Twojego tematu.. Auto super się prezentuje, gleba i koło bardzo dobrze się u Ciebie komponują. Jak dla mnie samochód już super wygląda, a co za plany masz dalej przy nim robić?
-------------------------------------
---->>Black Pearl Pcblack<<----
---->>Black Pearl Pcblack<<----
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
na pewno w najbliższych planach jest zadbanie o wnętrze, tj. zmiana foteli i innych pierdół jeśli chodzi o zmiany wizualne to na pewno tylne lampy bo są co najmniej nie wyjściowe, przestały mi się już tak podobać jak kiedyś z przodu marzą mi się projectory, ale są trochę oklepane i na każdym fajniejszym samochodzie można je spotkać mają swoich zwolenników i przeciwników... projecotry albo się kocha albo nienawidzi muszę również wymienić kierunki na oryginalnie dymione z ciemnego szkła bo te są malowane i zaczynają mało ciekawie wyglądać może przy okazji zrobię halogeny... zobaczę po głowie chodzi mi również swap na ABF-a, a znalezienie zdrowizny przy dobrych pieniądzach to nie łatwe zadanie... planów dużo, w głowie trochę siedzi realizacja? zobaczymyPcblack pisze:Długo nie zaglądałem do Twojego tematu.. Auto super się prezentuje, gleba i koło bardzo dobrze się u Ciebie komponują. Jak dla mnie samochód już super wygląda, a co za plany masz dalej przy nim robić?
wczoraj od nowa musiałem przykleić lotkę bo zaczęła odchodzić w jednym miejscu więc wolałem zrobić za wczasu żeby później jej nie zgubić, albo żeby ktoś sobie nie pożyczył chciałem tylne lampy wymienić do majovwki ale chyba się nie uda...
Pozdrawiam zainteresowanych tematem
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Kolega dobrze pisze napewno bedą lepiej pasowały niż te co masz jak chcesz to mam cl z przerobionym kierunkiem po taniości bo mi zalegają
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 21:08 przez cookies, łącznie zmieniany 1 raz.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
witam po dłuższej nieobecności
nie było czasu napisać, ale ostatnio trzeba było ogarnąć trochę zapyziałe już ranty zbliżająca się majoVWka zmotywowała człowieka do działania i wziąłem się do roboty zdjęcie nie odzwierciedla efektu:
przez dwa dni (wczoraj i dzisiaj) sprzątałem samochód, bo miałem dwa dni wolnego, a w gruncie rzeczy później nie byłoby czasu posprzątać dzisiaj już stoi w garażu i śpi do piątku wczoraj umyłem samochód, poleciałem pastą tempo, nałożyłem wosk koloryzujący i naprawdę efekt jest w miarę zadowalający w trakcie polerowania pastą tempo złapał mnie deszcz, inaczej być nie mogło no ale dałem radę dzisiaj wymyłem felgi, wyczerniłem wszystkie plastiki, posprzątałem wnętrze i umyłem komorę silnika komora silnika nie jest umyta jakbym miał chrom pod maską, w każdym razie wygląda przyzwoicie i taki był tego zamiar foto poniżej:
też macie tak zaczepioną brę? bo testowałem różnych sposobów i chyba ten jest najlepszy do tego magnesy na górze po 2 sztuki w każdym z "uchu"
poniżej foty po woskowaniu itp z pierwszego dnia
te są z drugiego dnia, po wyczernieniu plastików i w jakimś ładniejszym świetle
zarazem jest to trochę niepełny setup majoVWkowy zamówiłem folię do przyciemniania lamp więc na pewno na majówkę góra obecnych tylnych lamp zostanie przyciemniona w przelocie, przypadkiem jak znajdę gdzieś na miejscu lampy od CL-ki to kupię i zrobię je na crazy colours ale to już chyba po majóVWce
na koniec to co tygryski lubią najbardziej ostatio popularne motywy zdjęć, więc żeby nie być gorszym :
tyle chyba z mojej strony w dniu dzisiejszym
pozdowionka dla wszystkich zainteresowanych tematem
nie było czasu napisać, ale ostatnio trzeba było ogarnąć trochę zapyziałe już ranty zbliżająca się majoVWka zmotywowała człowieka do działania i wziąłem się do roboty zdjęcie nie odzwierciedla efektu:
przez dwa dni (wczoraj i dzisiaj) sprzątałem samochód, bo miałem dwa dni wolnego, a w gruncie rzeczy później nie byłoby czasu posprzątać dzisiaj już stoi w garażu i śpi do piątku wczoraj umyłem samochód, poleciałem pastą tempo, nałożyłem wosk koloryzujący i naprawdę efekt jest w miarę zadowalający w trakcie polerowania pastą tempo złapał mnie deszcz, inaczej być nie mogło no ale dałem radę dzisiaj wymyłem felgi, wyczerniłem wszystkie plastiki, posprzątałem wnętrze i umyłem komorę silnika komora silnika nie jest umyta jakbym miał chrom pod maską, w każdym razie wygląda przyzwoicie i taki był tego zamiar foto poniżej:
też macie tak zaczepioną brę? bo testowałem różnych sposobów i chyba ten jest najlepszy do tego magnesy na górze po 2 sztuki w każdym z "uchu"
poniżej foty po woskowaniu itp z pierwszego dnia
te są z drugiego dnia, po wyczernieniu plastików i w jakimś ładniejszym świetle
zarazem jest to trochę niepełny setup majoVWkowy zamówiłem folię do przyciemniania lamp więc na pewno na majówkę góra obecnych tylnych lamp zostanie przyciemniona w przelocie, przypadkiem jak znajdę gdzieś na miejscu lampy od CL-ki to kupię i zrobię je na crazy colours ale to już chyba po majóVWce
na koniec to co tygryski lubią najbardziej ostatio popularne motywy zdjęć, więc żeby nie być gorszym :
tyle chyba z mojej strony w dniu dzisiejszym
pozdowionka dla wszystkich zainteresowanych tematem
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 00:05 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
M4N14K, wcale że nie papuga w sumie to już heto czasu przed nami takie rozwiązania były tu stosowane niestety za ori HCC trzeba troche siana dać... co do pakietu GT kiedyś się wypowiadałem, nie tak dawno, ale nie chce mi się szukać, jakieś 1-2 str. wstecz
_Chudy_, lecisz w piątek czy w sobotę? jak w piątek to zabrałbym się z wami gdzieś po drodze..
_Chudy_, lecisz w piątek czy w sobotę? jak w piątek to zabrałbym się z wami gdzieś po drodze..
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
M4N14K,