O! Swieta racjasteniu4 pisze:Adrian za to ma więcej roboty przy felgach to jeszcze zdążysz go wyprzedzić
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Bo mi głupio jak ty otworzysz ten bling bling u siebiesagano88 pisze:Dobra dobra... A kto co przyjade, jedzie caly szmateczka kawalek po kawalku
yes yes yessteniu4 pisze:Adrian za to ma więcej roboty przy felgach to jeszcze zdążysz go wyprzedzić
Tak w ogóle to dowiedziałem się wczoraj, że coś stęchlizną czuć u mnie w samochodzie. No to nie wiedziałem o co chodzi, otwieram bagażnik, a tutaj wszystkie szmatki od pucowania fury mokre Zapomniałem po poniedziałku ich wysuszyć
Ostatnio zmieniony czw cze 17, 2010 10:29 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
No to ladnie odwinales Moj ogolnie od poniedzialku na dzien dzisiejszy wyglada gorzej niz przed poniedzialkiem . Specjalnie nic nie ruszam na mycie jutro. Tak wogole wlasnie wrocilem z zakupkow i prowiant juz nabyty a co najwazniejsze i mi brakowalo krzeslo prezesa teztruckman pisze: Zapomniałem po poniedziałku ich wysuszyć
ja tam jutro się do sklepu przejdęsagano88 pisze: z zakupkow i prowiant juz nabyty
Krzesełko kozak
Zapomniałem ci przypomnieć o talerzykach plastikowych
Jak grille cenowo stały?
Taaa gorzej... Raz padało przez 10 minut, akurat jechałem do domu Cały uwalony, a już myślałem, że za 5 zeta go umyję
Ostatnio zmieniony czw cze 17, 2010 12:57 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman jak na zlosc przez te pare dni narobilem tyle frachtow ze sie nabrudzilo. Pare razy podwozilem kobitke z pracy, ciagle woze dziewczyne (ale ona juz wie, ze musi uwazac ) i do tego bylem na grubszych zakupach gdzie w opakowaniu proszku byla dziurka i pare granulek wylecialo .
Dzieki Maximus-83! Jahre pewnie bedzie na przyszly sezon. Co do lusterek to kiedys byla taka mysl i raczej to odleglejsze plany. Ostatnio mysle zeby autko dac do jakiejs firmy zeby zrobili wlasnie lustra, slupki i dach czarna folia w polysku jednak ciekawy jestem jaka byla by cena tej przyjemnosci? Ciagle marza mi sie tez Alu takie jak u Ciebie albo RS6. Maja te kolka cos w sobie, ze nie moge przejsc obok nich obojetnie.
Dzieki Maximus-83! Jahre pewnie bedzie na przyszly sezon. Co do lusterek to kiedys byla taka mysl i raczej to odleglejsze plany. Ostatnio mysle zeby autko dac do jakiejs firmy zeby zrobili wlasnie lustra, slupki i dach czarna folia w polysku jednak ciekawy jestem jaka byla by cena tej przyjemnosci? Ciagle marza mi sie tez Alu takie jak u Ciebie albo RS6. Maja te kolka cos w sobie, ze nie moge przejsc obok nich obojetnie.
W sumie najprościej to RS6 kupićsagano88 pisze: albo RS6
sagano88 pisze:truckman jak na zlosc przez te pare dni narobilem tyle frachtow ze sie nabrudzilo. Pare razy podwozilem kobitke z pracy, ciagle woze dziewczyne (ale ona juz wie, ze musi uwazac ) i do tego bylem na grubszych zakupach gdzie w opakowaniu proszku byla dziurka i pare granulek wylecialo .
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Weekend dobiega konca, a tym czasem troche przez ten czas sie porobilo . W piatkowy pozny wieczor po wypadzie na myjke od slowa do slowa okazalo sie, ze w mojej ZMIENIARCE NIE DZIALA PODSWIETLANIE WSZYSTKIEGO. Powinny swiecic wszystkie przyciski lacznie z "LOAD", "EJECT" i CYFERKAMI, a u mnie swiecily tylko kropeczki oznaczajace zaladowana szufladke z CD. I tak z racji, ze nie moglem doczekac rana postanowilsmy u Truckmana w podziemnym garazu cos z tym zrobic. I tak:
1. Najpierw odwiedzilismy TESCO 24H w celu zakupienia browarkow
2. Nastepnie od"dawcy" pozyczylem sobie dwa kabeki dlugosci ok 15cm.
3. Oto nasze zaplecze techniczne, gdzie tu cos sie oskubalo, tu obcielo, tu zagielo i zaizolowalo...
4. I tak nareszcie oczom ukazal sie koncowy efekt pracy, gdzie wszystkie mozliwe literki i przyciski swieca
Dla porowniania foto jak bylo wczesniej, a jak jest teraz
Nastepnie dokonczylismy browarki i z racji tego, ze zrobila sie godzina 3:19 w nocy (Gdzie na dowod mam foto telefonu ) zostawilem samochod na nocke u Truckmana i rozeszlismy sie do domow
1. Najpierw odwiedzilismy TESCO 24H w celu zakupienia browarkow
2. Nastepnie od"dawcy" pozyczylem sobie dwa kabeki dlugosci ok 15cm.
3. Oto nasze zaplecze techniczne, gdzie tu cos sie oskubalo, tu obcielo, tu zagielo i zaizolowalo...
4. I tak nareszcie oczom ukazal sie koncowy efekt pracy, gdzie wszystkie mozliwe literki i przyciski swieca
Dla porowniania foto jak bylo wczesniej, a jak jest teraz
Nastepnie dokonczylismy browarki i z racji tego, ze zrobila sie godzina 3:19 w nocy (Gdzie na dowod mam foto telefonu ) zostawilem samochod na nocke u Truckmana i rozeszlismy sie do domow
Ostatnio zmieniony ndz lip 18, 2010 14:44 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.