A gdzie kasiora?lukas.g60 pisze:golnie to wytagralem z sklepu sejf
B5 LC9Z metalic magic black porsche,bentley,rs4 i nidlugo s3
Moderator: G0 Karcio
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
kler_b, co mamy przez to rozumiec?Jedyne co sie moze wysrać to przod,tego sie obawiam najbardziej,wszytko inne jest zrobione z glową i mysle ze nawet zawodowcy nie mogliby sie powstydzic tekiego setupu
Prezes Bogacz, kurcze byla ale w lirach,chyba z milion wloskich lirów
golfi3007, dzieki
maly updejt
Prezes Bogacz, kurcze byla ale w lirach,chyba z milion wloskich lirów
golfi3007, dzieki
maly updejt
Ostatnio zmieniony pn cze 14, 2010 20:43 przez lukas.g60, łącznie zmieniany 1 raz.
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
tak na skrocie z nowosci,mocowania pospawane i pomalowane,nie wyszlo najgorzej,przy okazji ukrecilem srube od amorka i sie delikatnie wkurrrr....zylem,ale i to rozwiązalem dosc szybko fajnymi wkretakami,pozaytm zenek szaleje,pali mi instalacje non stop,nie wiem co jest grane,jutro proba tyłu,mijmy nadzieje ze nie bedzie za wysoko,bo cos czuje ze te mocowania to na darmo robione,fotki dam pozniej
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
no i jak zwykle D>U>P>A>,wsio gotowe chcemy przykrecic gorne mocowania i co??I oczywiscie jakis gwint z kosmosu,objezdzilem poł londynu i pupa,to jakis stary gwint unf z ameykanskich aut i nikt juz tego nie robi,pozostal mi jeden mechanik co ma dac znac wieczorem jak znajdzie takie zruby,a jak nie to stary dobry ebay,tam jest wszystko