[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
Bartek, obiecuję że zrobię bo już mnie denerwują  chciałbym zrobić coś raz a porządnie i załatwić temat na 'fest' z tylnymi lampami
 chciałbym zrobić coś raz a porządnie i załatwić temat na 'fest' z tylnymi lampami 
M4N14K, dzięki kostki to tylko dodatek do kół i pluszowych na lusterko wieszać nie zamierzam
 kostki to tylko dodatek do kół i pluszowych na lusterko wieszać nie zamierzam   

koko009, dzięki wielkie

chciałbym zrobić coś raz a porządnie i załatwić temat na 'fest' z tylnymi lampami
M4N14K, dzięki
 koko009, dzięki wielkie

była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]

www.vagradom.pl
POOREK, ale jak zalatwisz na fest to juz nie bedzie co zmieniac  :green_fuck:

MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
						- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
Broda6666, zawsze coś się znajdzie żeby zmieniać   np. wnętrze
 np. wnętrze   nawiasem... dużego wyboru w lampach na tyłek nie ma
 nawiasem... dużego wyboru w lampach na tyłek nie ma  black magic, magic red lub crazy colours
 black magic, magic red lub crazy colours  z czego wszyscy wiemy które są najładniejsze
 z czego wszyscy wiemy które są najładniejsze  HCC to marzenie większości posiadaczy mk3
 HCC to marzenie większości posiadaczy mk3  black magic z chęcią bym przymierzył żeby zobaczyć jak by zagrało
 black magic z chęcią bym przymierzył żeby zobaczyć jak by zagrało  bo red-y trochę mało dostępne, z resztą ten red to jak pink
 bo red-y trochę mało dostępne, z resztą ten red to jak pink  

np. wnętrze
 np. wnętrze   nawiasem... dużego wyboru w lampach na tyłek nie ma
 nawiasem... dużego wyboru w lampach na tyłek nie ma  black magic, magic red lub crazy colours
 black magic, magic red lub crazy colours  z czego wszyscy wiemy które są najładniejsze
 z czego wszyscy wiemy które są najładniejsze  HCC to marzenie większości posiadaczy mk3
 HCC to marzenie większości posiadaczy mk3  black magic z chęcią bym przymierzył żeby zobaczyć jak by zagrało
 black magic z chęcią bym przymierzył żeby zobaczyć jak by zagrało  bo red-y trochę mało dostępne, z resztą ten red to jak pink
 bo red-y trochę mało dostępne, z resztą ten red to jak pink  

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
POOREK, probuj HBMy narazie a poluj na HCC... moze akurat sie cos trafi za mniej niz 500 PLN  :green_fuck:  
a tak przy okazji ile ci z przodu gwintu zostalo i czy masz odboje zalozone??

a tak przy okazji ile ci z przodu gwintu zostalo i czy masz odboje zalozone??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
						- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
ok 0,5mm i zablokowała mi sie jedna  nakrętek więc zostało tak jak piszę  nie mam odbojów ale myślałem nad tym
 nie mam odbojów ale myślałem nad tym  tyle że nie wiem gdzie to dostać poza allegro
 tyle że nie wiem gdzie to dostać poza allegro  i nie wiem jak wymierzyć ile mi potrzebne... u mnie prędzej to na tył odboje bo przyciera jak jest z tyłu więcej niż 100kg
 i nie wiem jak wymierzyć ile mi potrzebne... u mnie prędzej to na tył odboje bo przyciera jak jest z tyłu więcej niż 100kg  przód od święta przytrze
 przód od święta przytrze 

nie mam odbojów ale myślałem nad tym
 nie mam odbojów ale myślałem nad tym  tyle że nie wiem gdzie to dostać poza allegro
 tyle że nie wiem gdzie to dostać poza allegro  i nie wiem jak wymierzyć ile mi potrzebne... u mnie prędzej to na tył odboje bo przyciera jak jest z tyłu więcej niż 100kg
 i nie wiem jak wymierzyć ile mi potrzebne... u mnie prędzej to na tył odboje bo przyciera jak jest z tyłu więcej niż 100kg  przód od święta przytrze
 przód od święta przytrze 

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
szkoda że nie ma 'pstryk' i jest  a co do redów jakoś tak... hm... widziałem na kilku czarnych autach i średnio mi się podobają
 a co do redów jakoś tak... hm... widziałem na kilku czarnych autach i średnio mi się podobają  ładne są, ale nie mają w sobie soczystej czerwieni
 ładne są, ale nie mają w sobie soczystej czerwieni  co tutaj by się przydało
 co tutaj by się przydało  

a co do redów jakoś tak... hm... widziałem na kilku czarnych autach i średnio mi się podobają
 a co do redów jakoś tak... hm... widziałem na kilku czarnych autach i średnio mi się podobają  ładne są, ale nie mają w sobie soczystej czerwieni
 ładne są, ale nie mają w sobie soczystej czerwieni  co tutaj by się przydało
 co tutaj by się przydało  

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
POOREK, u mnie z przodu z 0,5 cm zostalo ale sa odboje wiec nizej nie siadzie... i to samo z tylu ale akurat tam jest tak ze nizej nie zejde bo sie kola nie zmieszcza... moze zrobie kilka fotek i wrzuce to jakis komentarz zapodasz w koncu  :green_fuck:

- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
Broda6666, tyle własnie że w zależności od tego jak tył jest posadzony, to tak stoi przód  ja u siebie jak nie miałem zaklepanych rantów i miałem tył wysoko a przodu zostało 1cm to była masakra w odległości hokej-gleba
 ja u siebie jak nie miałem zaklepanych rantów i miałem tył wysoko a przodu zostało 1cm to była masakra w odległości hokej-gleba  a jak opuściłem tył dość sporo i przód też w dół o jakieś 0,5cm to teraz mam wrażenie że przód starczy jak koza
 a jak opuściłem tył dość sporo i przód też w dół o jakieś 0,5cm to teraz mam wrażenie że przód starczy jak koza  a przy tym ustawieniu zawiasu dość mało przycieram o glebę
 a przy tym ustawieniu zawiasu dość mało przycieram o glebę  nawet hokejem...
 nawet hokejem...  z nadkolami gorzej
 z nadkolami gorzej  
M4N14K, coś kojarzę, chyba gdzieś przy pasach z tyłu? ja osobiście nie przepadam za takimi rzeczami ale jak prezent to inna sprawa
 ja osobiście nie przepadam za takimi rzeczami ale jak prezent to inna sprawa   u mnie np. czerwone hawajki na lusterko są do zakładania zlotowo
 u mnie np. czerwone hawajki na lusterko są do zakładania zlotowo  pewnego razu oberwało mi się nawet za te kwiatki wyzwiskami od pedałów
 pewnego razu oberwało mi się nawet za te kwiatki wyzwiskami od pedałów  no ale cóż... może miał jakieś złe wspomnienia...  :green_fuck:
 no ale cóż... może miał jakieś złe wspomnienia...  :green_fuck:

ja u siebie jak nie miałem zaklepanych rantów i miałem tył wysoko a przodu zostało 1cm to była masakra w odległości hokej-gleba
 ja u siebie jak nie miałem zaklepanych rantów i miałem tył wysoko a przodu zostało 1cm to była masakra w odległości hokej-gleba  a jak opuściłem tył dość sporo i przód też w dół o jakieś 0,5cm to teraz mam wrażenie że przód starczy jak koza
 a jak opuściłem tył dość sporo i przód też w dół o jakieś 0,5cm to teraz mam wrażenie że przód starczy jak koza  a przy tym ustawieniu zawiasu dość mało przycieram o glebę
 a przy tym ustawieniu zawiasu dość mało przycieram o glebę  nawet hokejem...
 nawet hokejem...  z nadkolami gorzej
 z nadkolami gorzej  
M4N14K, coś kojarzę, chyba gdzieś przy pasach z tyłu?
 ja osobiście nie przepadam za takimi rzeczami ale jak prezent to inna sprawa
 ja osobiście nie przepadam za takimi rzeczami ale jak prezent to inna sprawa   u mnie np. czerwone hawajki na lusterko są do zakładania zlotowo
 u mnie np. czerwone hawajki na lusterko są do zakładania zlotowo  pewnego razu oberwało mi się nawet za te kwiatki wyzwiskami od pedałów
 pewnego razu oberwało mi się nawet za te kwiatki wyzwiskami od pedałów  no ale cóż... może miał jakieś złe wspomnienia...  :green_fuck:
 no ale cóż... może miał jakieś złe wspomnienia...  :green_fuck:
					Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 00:13 przez POOREK, łącznie zmieniany 2 razy.

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
POOREK, mi chyba nizej nie siadze bo mam  kola 16 i z dziwnym ET... z przodu musialem 5mm dystanse zakladac bo opona tarla o nakretki gwintu a z tylu jest niemal na styk z blacha...
napisz mi na pw jak zaklepales ranty krok po kroku bo u mnie nadal troche odstaja...

napisz mi na pw jak zaklepales ranty krok po kroku bo u mnie nadal troche odstaja...