MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Moderator: G0 Karcio
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
Przeciwburzowa oczywiście. Turbo wykminiłem tak, że dolot mam po tej samej stronie co ori dolot w MK2. Jakimś dziwnym trafem nawet TIP ze skylinea pasuje idealnie, a ma na wejściu 3 cale Powietrze biorę z chyba najlepszego miejsca jakie jest bo zimne i nie sypie się tam piach jak spod nadkola. Zwężek też tam nie ma więc ma być dobrze.
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
fajna ta ruraTAZ pisze:Przeciwburzowa oczywiście.
a co to?TAZ pisze:TIP ze skylinea
a mocowanie belki nie będzie przeszkadzać?TAZ pisze:Powietrze biorę z chyba najlepszego miejsca
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
Turbo Inlet Pipemalutki pisze:fajna ta ruraTAZ pisze:Przeciwburzowa oczywiście.a co to?TAZ pisze:TIP ze skylineaa mocowanie belki nie będzie przeszkadzać?TAZ pisze:Powietrze biorę z chyba najlepszego miejsca
Nawet jak dam zderzak to i tak powietrza u mnie nie zatrzymuje się na kierownicach od chłodnicy. Testowałem już przelot tego rozwiązania.
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
i tak jest WOW! Dolot już masakruje, to co będzie, jak silnik tam siądzie!?To_mas pisze:tylko ten niebieski kolor średnio pasuje.
viewtopic.php?f=87&t=291120 czego nie było w tym aucie... eh.