SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
niespełnione aspiracje do adrenaliny? przykro mi, tam trzeba mieć więcej niż kilka zer na koncie żeby z miejsca zdobyć szacunek, plebs bawi się po swojemu.ojej... a dlaczego w czwartek kolega proponuje? Nie lepiej w jakiś inny dzień kiedy nie ma tego całego odpustowego towarzystwa?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
odpustowego... dobre
nie mam zamiaru być królem odpustu, kupię tylko kapiszony i balonik i zbieram się do domciu
nie mam zamiaru być królem odpustu, kupię tylko kapiszony i balonik i zbieram się do domciu
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
możesz rozwinąć myśl proszę?djtom pisze:niespełnione aspiracje do adrenaliny? przykro mi, tam trzeba mieć więcej niż kilka zer na koncie żeby z miejsca zdobyć szacunek, plebs bawi się po swojemu.
jak mu stuknie +500 koników to pomaluję go z zeberkędaniel1d pisze:Golfik pierwsza klasa Chodź chyba niebieski kolor bardziej mu pasuje..
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
również pozdrawiam krajanina, faktycznie jechałem obok pałacyku pęcickiegoPruszkowiak pisze:zlos, dzisiaj się mijałem z Tobą w Pęcicach koło stawów.Auto rzuca się od razu w oczy.pozdrawiam
Ja to powiem tak kazdy moze jechac i powinien bo nawet jesli sie nie dysponuje odpowiednim sprzetem to zawsze mozna popatrzec jakie maszyny smigaja po miescie.Majiic pisze:To dawaliłes.....MichalWit pisze:ojej... a dlaczego w czwartek kolega proponuje? Nie lepiej w jakiś inny dzień kiedy nie ma tego całego odpustowego towarzystwa?
( ba a kolejna sprawa jakby tylko tam sie pojawialy osoby z odpowiednia iloscia zer na koncie to myslisz ze robiloby to takie wraznie jak teraz ?? to wszystko tworzy naprawde dobra atmosfere ja jak pierwszy raz bylem troche sie naogladalem i powiem czulem sie przez chwile jak disneylandzie )
A ludzi z wies party tez tam spotkacie w ostatni czwartek jakis hm dzieciak swoja bejca baczki kreci na skrzyzowaniu na cargo i o maly wlos nie ujexxx komus zderzaka w aucie. Jedna sprawa zabawa a druga odpierxxxx i stwarzac duze zagrozenie dla innych. dlatego tez cargo jesli chodzi o sama idee scigania sie jest na tyle dobre poniewaz na prostej pieszego ciezko spotkac.
Juz *#cenzura#* od tego tematu czy nielegalne wyscigi to wielkie zagrozenie dla ruchu .
dobrze ze w takim miejscu a nie w centrum gdzie kazdej chwili na pasach moze ci ktos wyskoczyc .
A na samym wiadukcie czasami tez pomykaja pojazdy zrobione pod drift i nie powiem ale jak ktos potrafi to zacnie taki drift potrafi wygladac.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony śr maja 19, 2010 08:04 przez krisv, łącznie zmieniany 1 raz.
Moj Goferek :) http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=293674
Ponizej klipy jakie ja znalazlem AMW
Adrenaline Motorsport Warsaw
Na dobra sprawe ich pierwszy filmik
Part 1
... re=related
Part 2
... re=related
Verona Mitsu evo + scigacze
... re=related
Nielegalne wyscigi noca itd itp
Tutaj akurat tez jest scenka jak ochraniarzy z CH Janki obkrazyli i baczki wokol nich krecili.
... re=related
Drift day ale nic nadzwyczajnego
... re=related
Grupa z Trojmiasta SZYBKIE MIASTO
... re=related
Adrenaline Motorsport Scigacze Suzuki clip Warsaw
... re=related
Adrenaline Motorsport Warsaw
Na dobra sprawe ich pierwszy filmik
Part 1
... re=related
Part 2
... re=related
Verona Mitsu evo + scigacze
... re=related
Nielegalne wyscigi noca itd itp
Tutaj akurat tez jest scenka jak ochraniarzy z CH Janki obkrazyli i baczki wokol nich krecili.
... re=related
Drift day ale nic nadzwyczajnego
... re=related
Grupa z Trojmiasta SZYBKIE MIASTO
... re=related
Adrenaline Motorsport Scigacze Suzuki clip Warsaw
... re=related
Moj Goferek :) http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=293674
to nie dla mnie... nie ten wiek, inne rozumienie zabawy...Kulon pisze:jeden z wielu klipów w/w grupymożesz rozwinąć myśl proszę?
Ja wiem, że każdy odbiera słowo i pisane i mówione na swój sposób, ale jednak czwartek, kiedy to się zjeżdżają wszyscy nie związani z tematem tylko po to aby postać, popalić gume, napić się piwa, posłuchać "będę brał Cię w aucie" i zaimponować swoim koleżankom piętnastkom, kiedy średnia wieku nie przekracza lat dziewiętnastu to zdecydowanie mi nie odpowiada. Może Ty to lubisz - dla mnie odpada.djtom pisze:niespełnione aspiracje do adrenaliny? przykro mi, tam trzeba mieć więcej niż kilka zer na koncie żeby z miejsca zdobyć szacunek, plebs bawi się po swojemu.ojej... a dlaczego w czwartek kolega proponuje? Nie lepiej w jakiś inny dzień kiedy nie ma tego całego odpustowego towarzystwa?
zlos, jak będziesz chciał się "pobawić" kiedy indziej kiedy faktycznie coś się dzieje to zapraszam na priv