[Bora] 2.8 V6 AQP USA style, 19 zoll fotki strona 13 !!!
Moderator: G0 Karcio
Tłumik 1 klasa mogłeś jeszcze zrobić zdjęcie tych schowanych tłumików jak to wygląda czy sa ucięte czy masz kraniki w dół
Na negatywie wygląda kozacko tylko będziesz musiał dystans zmienić na co najmniej 35 - 40 mm bo będzie felga za mocno schowana z tyłu i będzie lipnie wyglądało :/
naciąg opon jest mega zajefajny
Na negatywie wygląda kozacko tylko będziesz musiał dystans zmienić na co najmniej 35 - 40 mm bo będzie felga za mocno schowana z tyłu i będzie lipnie wyglądało :/
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Ten kolor i środek po prostu wymiatacz a co do tłumika to ciekawa "rurka" a jak jest z tylną blachą co na to panowie w blu ??
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Porobie jutro fotki tłumika jak to wygląda od spodu, ale nie jest źle, dźwięk też jest odpowiedni Co do negatywu, do 4motion seryjnie tak ma, przymiarka kół planowana jest na piątek, ale zobaczymy jaka będzie pogoda i wtedy zobaczymy jak się potoczy sprawa z dystansamivwbartus pisze:Tłumik 1 klasa mogłeś jeszcze zrobić zdjęcie tych schowanych tłumików jak to wygląda czy sa ucięte czy masz kraniki w dół
Co do tablicy nigdy nie miałem z tym problemów, oryginalna tablica pseudo usa z wydziału komunikacji do niczego się nie nadaje, no chyba że do wożenia w bagażniku, bo zachodzi z 5-8 cm na klape, jest poprostu beznadziejna.
Pozdrawiam
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Obecnie jest na taśmie dwustronnej, ale są plany żeby to zmienić i dać magnesy, ale nie wiem czy wytrzymają np. opory powietrza, czy przy wiekszej prędkości nie odfrunie sobie gdzieś. Wkrótce będzie jeszcze jedna tablica, nieco inna i chyba nieco lepiej wykonana.
Tył bez regulacji, tulejka wywalona, przód pójdzie jeszcze nieco w dół, kwestia wrzucenia kilku odboi i będzie chyba ok:
Komora gazowa, sekwens schowany:
Tył bez regulacji, tulejka wywalona, przód pójdzie jeszcze nieco w dół, kwestia wrzucenia kilku odboi i będzie chyba ok:
Komora gazowa, sekwens schowany:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Żarcik taki Biorąc pod uwage że auto robi w sezonie mało km i jeżdże nim wyłącznie w słoneczne, ładnie dni, nie kalkuluje się wkładać gazowni etc. a po drugie pali tyle co jakieś 1.6 16v lub 2.0 w tej samej budzie. Tak więc gazówki nie było nie ma i nie będzie ,truckman pisze:jaja sobie robisz czy poważnie, jak powaznie to mam pytankobartol_variant pisze:Komora gazowa, sekwens schowany:
Pozdrawiam
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Nowe lampiony dotarły i teraz pojawił się dylemat z ktorymi jest lepiej, prawa ori USA lewa ori V6 dla porównania, w obecnej chwili obie są ori USA nie depo które kompletnie nie pasują i przeciekają, ale jakoś nie mam do nich przekonania (większość osób które pytałem i widziały jako pierwsze spy foto mówią że mam zostawiać USA). Miały być ori GLi te paseczki białe ciemniejsze, ale niestety całe się potłukły i nie nadaja się do niczego. Na chwile obecną jeżdże na USA i coraz bardziej się do nich przekonuje, ale zobaczymy.
Lada dzień auto powinno być poskładane od a do zet.
Pozdrawiam
Lada dzień auto powinno być poskładane od a do zet.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr maja 12, 2010 17:22 przez bartol_variant, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Auto wczoraj złożone, na szybkiego więc wiadomo że nie wygląda idealnie, lakier nie ogarnięty, bo nie było kiedy, połowa fantów nie zabrana z garażu, ale najważniejsze że koła są i na nowej oponie jeździ się naprawdę mega. Dla tych co myślą że auto starczy jak koza z przodu, powiem że niżej się już nie da (no może jeszcze z cm uda się ), bez air ciężko będzie coś urwać, bo płytka jest jakieś 35 mm nad ziemią i na dołach cały czas docieram, takie uroki...
Kilka fotek od Artura:
Pozdrawiam
Kilka fotek od Artura:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn maja 17, 2010 15:56 przez bartol_variant, łącznie zmieniany 1 raz.