vr6syncro, dzięki
pora coś napisać

może zacznę od końca lub od najmniej ciekawych rzeczy, jak kto woli

więc na początek kolejne zdjęcie do kolekcji pt. mody vs. seria
dobry diabeł nie jest zły

jako że padał deszcz to później obmyłem trochę dziada i wyglądał ładnie więc zrobiłem fotkę
patrząc na to zdjęcie oraz idąc dalszym tokiem własnego rozumowania wpadłem na pomysł zaklepania rantów

poniedziałek był wolny więc należało go wykorzystać

marsz po bitex do sklepu i zabrałem się do roboty

z pomocą nadszedł mechanik Maciej ;D musiał do tego rękę przyłożyć

chwała mu za to

tarcza szlifierki poszła w ruch
później chwila na opanowanie techniki i ranty były pozaginane

pędzel, bitex i jak to przy tym bywa.. brudny byłem masakrycznie.. nawet włosy sobie wymazałem

ale będę chciał jeszcze raz wszytko wymalować na zaschniętym bitexie, trochę lepiej i pewniej będę się czuł ze świadomością zrobienia czegoś solidnie

może całe podwozie odrazu wymaluje... zobaczę

jeden rant trochę jakby się lepiej zaklepał ale też zobaczymy co wyjdzie w trakcie

bo z jednej strony była reperaturka wstawiana i trochę inaczej się blacha zaginała

ale myślę że będzie ok

generalnie podczas robót rozruszałem trochę prawy tylny amorek więc można kręcić
w garażu nastąpiło lekkie przemeblowanie żeby każdy widział kto na tym globie jest królem :green_fuck:
hmmm... to by chyba było na tyle

tak jak pisałem, w najbliższych planach ponowne malowanie bitexem

prawdopodobnie narazie trochę zwolnię z modami ze względu na fundusze i może zadbania o stronę techniczną
chciałbym zakupić nowe siłowniki do tylnej klapy, ale nie spieszy mi się jakoś do tego

nie wiem czy hamulcowni nie będę musiał zrobić przed wakacjami

ogólnie muszę zakupić pastę, zrobić polerkę i zadbać o lakier.. przydałaby się również polerka rantów, co się zrobi w wolnej chwili

następnie z racji tego że wszytko wymaga pieniędzy, zamierzam z tylnymi lampami zrobić półśrodek i okleić srebrny clear (górę lampy) czarną folią

nie wiem jeszcze jak to zagra

do majóvwki chciałbym też zakupić komplet dymionych kierunków przednich i bocznych, m. in. po to żeby postoje w kierunkach ładniej świeciły

i nie wiem co z blendami zrobić

bo jakbym halo wstawiał to trzeba krótkie blendy a tak to długie... postanowiłem też zadbać o środek co jest dalszą przyszłością... w planach jest wygłuszenie samochodu, gałka z mieszkiem bo ta woła o pomstę do nieba

no i może fotele.. narazie o tym nie myślę

bo czas przynosi czasami inny rozwój sytuacji

aha... byłbym zapomniał... muszę jeszcze klimę nabić
jak widać pomysłów nie brakuje

a z realizacją każdy wie jak to jest

kolejne foty wstawię jak pokręcę gwintem i przy okazji ładnej pogody

i wolnego dnia, żeby na foty wyskoczyć
pozdraVWiam