[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
no jahre sprzedane hehe troche szkoda ale co tam
no dalej w uk i narazie nie ma mnie na spotach ale jak bd to dam znac na bank to stykniemy sie bo musze oblukac pozdro
no dalej w uk i narazie nie ma mnie na spotach ale jak bd to dam znac na bank to stykniemy sie bo musze oblukac pozdro
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
da się wyrwać, wiadomo ale utrafić to też jest dobry fartbialko1991 pisze:POOREK, redy tak nnaprawde mozna za 2 stówki wyrwac, bo wcale nie sa takie chodliwe (...)
nie przeczę trzeba jednak myśleć co dalej można skminić a sztuki negocjacji nie posiadasz bo człowieka któremu nie pali się do sprzedaży nie potrafisz urobić przepraszambig_jasiu pisze:nawet był już chętnyPOOREK pisze:finalnie chciałbym ich się pozbyć,
ano właśnie, ale wierzę że będzie lepszy pojazd a u mnie co tam oblukiwać przeciętniaczek jednak dam Ci przypomnieć sobie o poczciwym mk3Damilo pisze:no jahre sprzedane hehe troche szkoda ale co tam
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
lekkie odświeżenie tematu tj. przy aucie nic się nie zmienia wczoraj dotarły wlepy majóvwkowe dzisiaj pogoda nie dopisała, weekendu majowego nie ma wracając z garażu zrobiłem z kumplem rundkę po mieścinie i zrobiliśmy też ze 2 fotki autko żyje i ma się dobrze
udanego weekendu i dobrej pogody pozdrawiam
udanego weekendu i dobrej pogody pozdrawiam
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
bo ranty nie poklepane
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
no ja niestety dzisiaj pracuję jutro 3 maja więc nawet nie wiem czy bitex gdzieś kupię... nie chce mi się za to brać bo nie wiem jak wygląda prawy amor, czy nie będzie z nim jakichś przejść ale zabiorę się za to bo wstyd
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dziękitome-x pisze:Ciekawy pomysł na felge, sam szukam takich opon. Czy na profilu 40 nie zmalała Ci szybkosc?? Kolo ma wtedy 25 mm mniejsza srednice od ori. Czuc roznice, czy nie ma to znaczenia?
PozdraVWiam!
mniejszą średnicę? pierwsze słyszę... co do R17 na profilu 40 jestem skłonny się zgodzić... no chyba że mówisz o samej średnicy felgi... to wtedy R16 na profilu 40 jest odpowiednikiem R14 na profilu 65, przy założeniu że cal = 25mm nie testowałem v-max spalanie jest większe poza tym szybkość, jeśli zmalała to tylko i wyłącznie przez większe opory toczenia (szer 185 -> 195), ale to tak naprawdę zależy od opon prędkość pokazywana na liczniku jest uzależniona od obwodu przedniego koła więc to zależy co porobisz z profilami opon ale raczej różnicy nie czuję, choć nie testowałem tego za specjalnie... przyczepność na tych oponach jest o wiele lepsza, nie wierzyłem opiniom czytanym w internecie, ale samochód rwie do przodu zamiast pisku opon wiec jest fajnie szczerze mogę polecić każdemu kto to czyta
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Uwierz mi kolego ze tak jest. Mam warsztat wulkanizacyjny i sa na to specjalne % przeliczniki.POOREK pisze:mniejszą średnicę? pierwsze słyszę...
Jesli MK3 ma fabryczne alu z guma 195/50 R15 to 195/40 R16 jest finalie na srednicy calkowitej mniejsze o 25 mm, wiem bo porownywalem jedno kolo z drugim.
Mam tez na mysli spalanie...
Kiedys w MK2 mialem kolo 13" i gumy 175/50 i bylo to strasznie odczowalne, non stop machalem gajgą i na 5 moglem spokojnie jechac 40 km/h. Tyle ze byla to spora roznica na obwodzie, na glebie 60/60 wygladalo to cacy ale na codzien porazka totalna...
Wiec bede rozgladal sie za 195/40 jesli mowisz ze sa spoko, mam teraz 195/45 i troche balon mi sie wydaje.
Jak bys cos wiedzial gedzie korzystnie mozna takie gumki wyrwac to bede widzieczny
P.S. Mam na wymiane gałke z mieszkiem z XX Jahre
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=327680#3990404
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
tome-x, dobrze gadasz, wiem o jakich kalkulatorach mówisz ale wg tego kalkulatora jeśli nawet jest przekłamanie tego typu jak mówisz to będzie tylko i wyłącznie w prędkości pokazywanej na liczniku w wypadku o którym rozmawiamy, rzeczywiście licznik może pokazywać mniej ja jednak nie odczuwam tej różnicy, specjalnych pomiarów też nie robiłem
ShauN, trochę mu jeszcze brakuje, ale wielkie dzięki
ShauN, trochę mu jeszcze brakuje, ale wielkie dzięki
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl