Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kurcze nie wiem jak z tymi lampami, może na next sezon chociaż powiedziałem sobie że więcej kasy w to auto nie pakuje.... Na dniach natomiast jadę po alcantarę i obijam wszystkie cztery boczki i podłokietnik plus oczywiście czerwona biza... i pierdółki typu nowe ramki na tablice rej, nowe wlepki, oświetlenie białe tylnej tablicy... Pozdro
To mnie teraz rozbawiłeś do łez....ShauN pisze:powiedziałem sobie że więcej kasy w to auto nie pakuje....
Przecież ta choroba jest nieuleczalna... Pakowanie kasy w takie auto kończy się dopiero w chwili sprzedaży go i kiedy kupujesz kolejne, jakie by nie było, obiecujesz sobie, że tym razem już nie modzisz i nie ładujesz bez końca kapusty w auto... To też jest nieprawda
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A często kończy się tak, że pakuje się w nowe auto ze dwa razy więcej kasy niż w stare :/steniu4 pisze:ShauN napisał/a:
powiedziałem sobie że więcej kasy w to auto nie pakuje....
To mnie teraz rozbawiłeś do łez....
Przecież ta choroba jest nieuleczalna... Pakowanie kasy w takie auto kończy się dopiero w chwili sprzedaży go i kiedy kupujesz kolejne, jakie by nie było, obiecujesz sobie, że tym razem już nie modzisz i nie ładujesz bez końca kapusty w auto... To też jest nieprawda
miod 4ka mody na +
tylko, te ringi..
i jaka cena byla kolego za felunek? jak mozna wiedziec
tylko, te ringi..
i jaka cena byla kolego za felunek? jak mozna wiedziec
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 17:19 przez LukaszMK4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Respekt!
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No widziałem dzisiaj na żywo i powiem że gablota elegancka . Mam nadzieję że następnym razem też będzie okazja popatrzeć na to cudo
..:: GOLF V BLACK PEARL ::.. - viewtopic.php?f=90&t=475628" onclick="window.open(this.href);return false;
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
co to za plytka? co to za filmik? podzielcie sie i ze mnapelton1985 pisze:widzę, że ShauN rozpoczął kopiowanie płytki przekazanej kilkanaście dni temu
co jak co ale film niszczy
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
dawac te karte..bez gadania !!!Paluch_wroc, potrzebna VIP karta
______LET's GOLF______