[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
coś pięknego na tej feli
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
ernest_b3, Hielbi, naprawdę dziękuję
więc tak... z racji tej iż wczoraj była piękna słoneczna pogoda, nie mogłem się powstrzymać żeby nie wyskoczyć na jakieś zdjęcia pierwsze w tym sezonie co prawda poniżej małe co nie co niektóre fajne, inne mniej prosiłbym poczekać aż się foty naładują i miłego oglądania
więc tak... z racji tej iż wczoraj była piękna słoneczna pogoda, nie mogłem się powstrzymać żeby nie wyskoczyć na jakieś zdjęcia pierwsze w tym sezonie co prawda poniżej małe co nie co niektóre fajne, inne mniej prosiłbym poczekać aż się foty naładują i miłego oglądania
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
no i wyszło miodzio
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
wszystko extra tylko lampy tyle wiedze czarne hbm albo nawet zwykle gti
te do niczego nie pasuja
te do niczego nie pasuja
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
Po dokładniejszym oblookaniu muszę przyznać, że Golfina robi wrażenie, a koła mówią wszystko wyposażenia zazdroszczę
Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 23:24 przez kubcor, łącznie zmieniany 1 raz.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki po raz kolejny swojego ogarniaj bo słońca coraz więcejMerffik pisze:jest mega pozytywnie bardzo ładnie się prezentuje i dobra sesja
coś tam strzelał dziękidaniocrack pisze:super wyglada a jak w lasku jezdziles hokej nie strzelał ja ostatnio sie powiesiłem w lesie a hokejem zgarniałem piasek
nareszcieHielbi pisze:no i wyszło miodzio
tylne lampy na pewno będą inne, kwestia odkucia finansowego, poza tym na wakacje też chciałbym pojechać Hella Crazy Colours - to jest mój cel tył był kręcony kilkukrotnie, trze o ranty trzeba zaklepać, żeby posadzić bardziej bez nadmiernego szuru buru - szkoda opon narazie musi być niestety tak jak jest dziękówa_Chudy_ pisze:Bardzo przyjemnie zrobione mk3. Koła bardzo ożywiają całe auto. Mnie nie pasują tylko jakoś tylne lampy. Próbowałeś jeszcze obniżać tył i tarło czy tak od razu ustawiłeś??
bez pracy i serca takiego efektu by nie było opłaciło się, mogę potwierdzić dzięki wielkieBaran12 pisze:No powiem ci kolego ze golf naprawde robi wrazenie widac ze duzo pracy w niego wlozyles , ktora sie oplacala Pozdrawiam
daje rade początkowo miało być przód 7,5 a tył 9 cali nie wyszło, bo trafiło się takie koło za grosze 4 x 7,5 choć czasami brakuje tego dużego laku, tak z 215 z tyłu dziękiSOBOTA GT pisze:Nom fajnie to sobie wszystko obmysliles Powiem że mi sie podoba mimo ze nie jest szeroko, ale jest całekiem nisko a to lubie
będzie zmiana, ale na pewno nie na HBM lub gti słyszałem że swoje cacucho sprzedałeś w sumie wisiało na allegro, trudno było oka nie zawiesić dzięki za opinięDamilo pisze:wszystko extra tylko lampy tyle wiedze czarne hbm albo nawet zwykle gti
te do niczego nie pasuja
wyposażenie nie najgorsze, nie ma lipy bo jest klima choć brakuje prądu na lustrach, prądu z tyłu i fajnych foteli dziękikubcor pisze:Po dokładniejszym oblookaniu muszę przyznać, że Golfina robi wrażenie, a koła mówią wszystko wyposażenia zazdroszczę
dziękuję jeszcze raz wszystkim, bardzo miło czyta się takie komentarze i motywują do dalszego pielęgnowania autka tym bardziej, że jak się zima zaczynała, powiedziałem że stanę na głowie i ogarnę auto na sezon miałem już dość jeżdżenia parchem i powiedziałem że nie ma innej opcji, na sezon wyjadę bez wstydu bardzo się cieszę że mi się udało i mogę śmiało powiedzieć że budujące były niektóre komentarze, porady i podpowiedzi jeszcze raz dziękuję
w zawiązku z licznymi pytaniami, w Nysie się raczej nie pojawię, mam daleko poza tym termin jest mi niezbyt na rękę planowane zloty na ten sezon to majoVWka i VW Mania oczywiście reszta prawdopodobnie wyjdzie w trakcie
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
big_jasiu, jak się ma pod nosem to się i lata zapraszamy na majoVWkę
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, ostatnia sesyjka super wyszła no i w ogóle co ja tu będę się rozpisywał... Golfer i mody na najwyższym poziomie o super guście już nie wspomnę Golf rozj,ebał mnie jak gnój po polu
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827