Sam nie wiem, dalsza część koncepcji ich wymaga...owies pisze:Może warto pozbyć się też relingów ?
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
truckman, jak robiłeś to zdjęcie to było tak gorąco, że zderzak zaczął się topić?
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
Ładnie się prezentuje z tym rancikiem, o wiele lepiej niż sama czarna fela
Ja bym widział to tak : grill bez znaczka w kolor rancikówtruckman pisze:Do tego zaciski w taki sam kolorek i może znaczki.
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
grill bez znaczka odpada. Nie będę spawał maski.kenzy17 pisze:Ja bym widział to tak : grill bez znaczka w kolor rancików
Coś będzie na bank, mam już koncepcję, trzeba uważać żeby nie przegiąć, ale spokojnie będzie najpierw VT, debata, a potem dopiero działanie.grzes283 pisze:proponował bym jeszcze jakiś akcent u góry na relingach, coś w ten deseń
VT robił mi znajomy z forum PKMC, ja trochę PS się bawiłem kiedyś, ale teraz nie mam myszki pod ręką i nie mogę sam czegoś pomodzić, choć właśnie muszę jakąś nabyć do Solid Works-abrz pisze:truckman, jak robiłeś to zdjęcie to było tak gorąco, że zderzak zaczął się topić?
Mam też drobny patent na pomarańcz w lampach, ale to spokojnie będę robił lampy to się dowiecie co to. Im szybciej opchnę kółka tym szybciej coś więcej się ruszy
Jak odpada grill bez znaczka to może takie coś
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2010 23:06 przez kenzy17, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje MK IV
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
podoba mi sie ta koncepcja w pomaranczem a co do felg bentleya to byly ostatnio na allegro ale niestety bez dekielkow srodkowych a dokupic takie dekielki to raczej rzecz niemozliwa
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
Wiem że się maluje, Poznań jest mały
No jakiś spot obowiązkowo, będę miał grilla i lusterka w połysku
Z tymi felgami to gorzej niż baba się zastanwiam. Teraz myślę czy całych nie walnąć w grafit, albo oddać do polerowania Pomarańcz fajny, ale autko traci jakby to ładnie ująć... elegancje Nie zmienia to faktu, że pomalować i pojeździć z tydzień albo dwa można
No jakiś spot obowiązkowo, będę miał grilla i lusterka w połysku
Z tymi felgami to gorzej niż baba się zastanwiam. Teraz myślę czy całych nie walnąć w grafit, albo oddać do polerowania Pomarańcz fajny, ale autko traci jakby to ładnie ująć... elegancje Nie zmienia to faktu, że pomalować i pojeździć z tydzień albo dwa można
To mnie jedna sprawa kłuje w oczy a co Ty przeżywasz to sobie nawet wyobrazić nie mogę. Ja już kilka lat temu zrosłem się na stałe z autem i nawet boję się pomyśleć o przesiadce do MPK...sagano88 pisze:A ja tymczasem juz 4dni bez autka bo sie maluje.
twoje auto, twoje koła ale wg mnie obie opcje są słabe i szkoda kasy i czasu. To już lepiej niech będą na razie czarne... Grafit po prostu z granatem nie zagra wydaje mi się (jeśli masz na myśli całe koła oczywiście) a polerka przy 5 ramionach stosunkowo "cienkich" z dużymi przestrzeniami otwartymi między nimi nie da efektu a pracy pochłonie całą masę...truckman pisze:Teraz myślę czy całych nie walnąć w grafit, albo oddać do polerowania
Swoją drogą jak Adrian pisał, trzeba spot urządzić w przyszłym tygodniu, ale to już w odpowiednim dziale umieścimy...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman no co zrobic... wiesci sie roznosza . Co do tej felg to ja narazie na Twoim miejscu zostawilbym czern tak jak sa z ewentualnym brzegiem ranciku w czerwieni albo jakims innym odpowiadajacym Ci kolorze. Zawsze jak nie chcesz malowac mozesz kupic na Alledrogo gotowe przyciete paseczki na ranty felg, co zrobilo sie ostatnio popularne i nie drogie a zawsze zobazysz jak to bedzie sie prezentowac.
steniu4 z ta komunikacja racja! Ja tez juz chyba przyroslem do autka. W sumie nie zasmakowalem jej az tyle bo dworzec-dom i dom-dworzec i potem podroz PKS-em bo teraz jestem wiekszosc w domku w swoich rejonach, ale to byla masakra - wczesne wstawanie, czekanie, nuda... - szkoda gadac!
Ale najgorsze jest to, ze po dzisiejszym telefonie do lakiernika dowiedzialem sie, ze autko bedzie dopiero na po niedzieli . Niech w sumie robi sobie spokojnie jak ma mi zrobic fuszerke, takze jakos przezyje choc z ciekawosci wybiore sie jutro na ogledziny.
Pozdro
steniu4 z ta komunikacja racja! Ja tez juz chyba przyroslem do autka. W sumie nie zasmakowalem jej az tyle bo dworzec-dom i dom-dworzec i potem podroz PKS-em bo teraz jestem wiekszosc w domku w swoich rejonach, ale to byla masakra - wczesne wstawanie, czekanie, nuda... - szkoda gadac!
Ale najgorsze jest to, ze po dzisiejszym telefonie do lakiernika dowiedzialem sie, ze autko bedzie dopiero na po niedzieli . Niech w sumie robi sobie spokojnie jak ma mi zrobic fuszerke, takze jakos przezyje choc z ciekawosci wybiore sie jutro na ogledziny.
Pozdro
Krótko mówiąc, lipny kolor mamsteniu4 pisze:twoje auto, twoje koła ale wg mnie obie opcje są słabe i szkoda kasy i czasu. To już lepiej niech będą na razie czarne... Grafit po prostu z granatem nie zagra wydaje mi się (jeśli masz na myśli całe koła oczywiście) a polerka przy 5 ramionach stosunkowo "cienkich" z dużymi przestrzeniami otwartymi między nimi nie da efektu a pracy pochłonie całą masę...
Widziałem, w sumie 40 zeta za 6 metrów nie jest wygórowane i można szybko i bezboleśnie wrócić do serii.sagano88 pisze:Zawsze jak nie chcesz malowac mozesz kupic na Alledrogo gotowe przyciete paseczki na ranty felg
Co do spota to planujemy tradycyjnie w czwartek?
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 08:18 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.