ebay.de z firmy RAIDmicky pisze:No wlasnie kev, gdzie mozna dostac taka obudowe na wskazniki. Na allegro takiej nie znalazlem...arturkw pisze:gdzie cos takiego mozna dostac ta obudowe na wskaźniki?

Moderator: G0 Karcio
no wiec.... ten pomaranczowy pstryczek... troche ch...owo to wygląda, troche nie trafiony kolor ale to otwieranie klapy tylnej....(musze to zmienić na cos co bardziej wyglada jak oryginał)noname_conek pisze:może juz było o tym pisane ale co to jest ?
ale on chyba robił je sam..fakt wyglada super , ale mi sie niechciało bawić i robić tego samemu...i chciałem dedykowane do trójki... i wypatrzyłem je na turboelite i znalazłem na ebayu, i praktycznie bez tej śrubki mocujacej wystarczy ta obudowe przyłozyc i sie trzyma na słupku sama idealnie dopasowananoname_conek pisze:Rafit w swoim cabrio zrobił nawet fajnie miejsce na wskaźniki tez w słupku, własnie mniej wystające.
noo to taka tania wersja bez wyswietlacza stanu zbiornikaRafalek114 pisze:LPG--- zart
a może oryginalny pstryczek do otwierania klapy z usa wpasować gdzies w tunelu? ja mam ukryty pstryczek do otwierania klapy od razu za tym plastikowym progiem zaślepiajacym przewody [po otwarciu drzwi na dole] taki malutki nie przeszkadza a jest praktyczny chcesz coś z baga to tylko otwierasz drzwi i pstryk i jestKevin_mkII pisze:(musze to zmienić na cos co bardziej wyglada jak oryginał)
tak, tak on sam je robiłKevin_mkII pisze:ale on chyba robił je sam
Hahahahahaha tak trzymacKevin_mkII pisze:o to chodzi.. zbieram punkty jak kapsle w cocacoli :green_fuck:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości