chcielibyśmy zobaczyć na aucie a nie na laptopieStrona 14. -- Foto daszek R32, obrysówki....
Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
ja tego nie robiłem tylko dałem gościowi który zajmuje się spawaniem plastików itp... Wcześniej zakładał obrysy kolesiowi w Borze i wiedział jak to zrobić. Za wstawienie obrysów i podłączenie dałem 100 zł. Wyszło mu całkiem przyzwoicieGoNzO !!! pisze:Wogule czym wycinałeś otwory na obrysy i jak Ci to wyszło?
p.s. a na razie pogoda do kitu i nie można robić rześkich zdjęć...
Ostatnio zmieniony pt kwie 02, 2010 19:33 przez ShauN, łącznie zmieniany 1 raz.
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
ozyrysh, Bongo, dzięki dzięki
pelton1985, miło słyszeć takie słowa a szczególnie że ktoś będzie się na mnie wzorował...
A oto wyczekiwane fotki black bandita:
Exterior:
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Interior:
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Details:
Na chwile obecną priorytetem jest dla mnie program, ile wyjdzie to zobaczymy Zaraz po programie wydajniejsze hamowanie... A w tak zwanym międzyczasie wskoczy m.in. wycieraczka tylna z Golfa V, ciemne kierunki boczne lub zaślepki wolfsburga, bordowe znaczki gti w grill i na tylną klapę plus rabbit itp... No i coś ze środkiem trzeba będzie zrobić, pewnie osławiona już czerwona biza, do tego alcantara No i co tam jeszcze do łba strzeli Myślę że jak na razie tragedii nie ma.... PozdraVWiam
pelton1985, miło słyszeć takie słowa a szczególnie że ktoś będzie się na mnie wzorował...
A oto wyczekiwane fotki black bandita:
Exterior:
Interior:
Details:
Na chwile obecną priorytetem jest dla mnie program, ile wyjdzie to zobaczymy Zaraz po programie wydajniejsze hamowanie... A w tak zwanym międzyczasie wskoczy m.in. wycieraczka tylna z Golfa V, ciemne kierunki boczne lub zaślepki wolfsburga, bordowe znaczki gti w grill i na tylną klapę plus rabbit itp... No i coś ze środkiem trzeba będzie zrobić, pewnie osławiona już czerwona biza, do tego alcantara No i co tam jeszcze do łba strzeli Myślę że jak na razie tragedii nie ma.... PozdraVWiam
Ostatnio zmieniony wt kwie 06, 2010 00:47 przez ShauN, łącznie zmieniany 4 razy.
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Przecież kolega nie napisał o małych felgach tylko o małych tarczach... w sumie fakt tarcze trochę giną w tych felgach, ale i tak auto prezentuje się przednio. Obrysy w dobrym kolorze.daniocrack pisze:to nie felgi małę tylko auto jak koza na glebe z nimArturRed pisze:Piękne felgi ale tarcze by się przydały większe takie malutkie się wydają. Autko ogólnie bardzo mi się podoba
ale ogolnie to robisz na mojego