Moderator: G0 Karcio
Zaraz idęFido_dido pisze:Idz lepiej rudego szorować z mk3 a nie tu się wymądrzasz![]()
Na euro 2012 wyjedziesz ? będzie nowy asfalt do Pasłęka więc po testujesz swojego deta .Fido_dido pisze:do wyników jeszcze daleko to co jest teraz nie można nazwać wynikami abs jak nie działa tak dalej nie
nie czepiajcie sie Filipa ....przeciez to nie jego wina ze inni daja dupy i nie wyrabiaja sie w terminie ....najgorsze jest tylko to ze mialem w tym swoj udzial .....wybacz fidoDj Darecki pisze:Na euro 2012 wyjedziesz ? będzie nowy asfalt do Pasłęka więc po testujesz swojego deta .
, a nie tylko bije pianę po forach
Z tego co pisal mi Filip ,bo ja niestety nie posiadam takiej wiedzy(jestem tylko od piany) to byly juz trzy takie samochody i we wszystkich bylo powyzej 250i to że w jednym wyszło 250 nie znaczy że w drugim też tyle będzie.
neverending story !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości